من ۳ تا بچه دارم . شوهرم میگه براشون بیمه باز کنیم ماهی ۲۰۰ بدیم. بعد ۱۰ سال ماهی ۵ تومن میدن بهشون. به نظرتون کار خوبیه؟ ۱۰ سال دیگه ۵ تومن ارزش داره؟؟
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ارزش نداره.بیمه عمر کلا کلکو خقه هست.اون پولو جمع کن بزار کنار براشون سکه بگیر.ربع نیم سکه پارسیان هرچیزی اما ماهانه اون پولو حتما بزارید کنار.من خودم اینکارو میکنم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اره عزیزم یا بزار دوماه بشه درحد ی گرم و اینا چیزی بگیر یا با همون ۶۰۰پارسیانی چیزی بگیر این خیلی بهتر از بیمه عمر تو ۱۰سال جواب میده
نه ارزش نداره.بیمه عمر کلا کلکو خقه هست.اون پولو جمع کن بزار کنار براشون سکه بگیر.ربع نیم سکه پارسیا ...
سلام
وقت بخیر
متاسفانه شناخت شما از بیمه عمر و پس انداز ناقصه و به احتمال زیاد این موضوع ناشی از عدم تحقیق کافی و یا توضیحات ناقص و بعضا اشتباه همکاران بنده بوجود اومده
کاربر آقا👨💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما