2821
2789
عنوان

حسی بهش ندارم

129 بازدید | 14 پست

سلام نامزدم بهم عمیقا توجه نمیکنه میگه من اینجوریم ۲۰ روزه نامزد کردیم من قبل خاستگاری ایشون ۱سال با پسری بودم دوست بودیم قرار بود بعد اربعین بیاد خاستگاریم مرد ایدآل من بود مامانم گفت الان خاستگاری داری اگه اون نیومد چکارمیکنی یه بار نامزدی جدا شدم دخترم الان ک بااین آقا نامزد کردم حسی بهش ندارم هیچ توجه و محبت نمیکنه بهم هرروز بهش میگم چرارفتارت اینجوریه میگه من تاالان با دختر نبودم نمیدونم چجوری باید رفتار کنم حالم بده خانوادش خیلی مهربونن میدونم اشتباه کردم اینبار هم بخوام جدا بشم نامزدی مردم صدتاحرف درمیارن نمیدونم چکار کنم هرچی میگم اصلا نه ارزش نه توجه هیچی نمیکنه هی یاد عشقم میوفتم از بس گریه کردم حالم بده تروخداراهی هست بگین.

چرا تا وقتی عشق کسی تو دلتونه میرید با یکی دیگه

اون پسر چه گناهی کرده

عشق دادید که انتظار دارید ازش عشق و توجه بگیرید؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم مشابه شما واسم اتفاق افتاد الان ۷ سال هنوز عقدیم بنا به دلایلی.هی نپرسیدن هفتتت سااال طول کشید.گفتم بناب دلایلی نشد عروسی بگیریم زودتر تو این ۷ سال هیچ محبتی ازش ندیدم حتی بی محلی هم دیدم و آخرم داره کارمون ب جدایی میرسه ولی عمرم حیف شد

به نظرم ایشون مشکلی نداره .شما چون یه احساس عاشقانه را تجربه کردید انتظارتون اینه اونم باید شبیه اون قبلیه باشه.احساس عاشقانه هاتون رو به هم بیشتر کنید تا بروز کنه و انعکاس داشته باشه.سرد نباشید که اونم نتونه چیکار کنه.بدون فکر به قبلیا بیشتر دوستش داشته باش و عاشقانه هاتون رو شروع کنید بی ریا

چرا تا وقتی عشق کسی تو دلتونه میرید با یکی دیگه اون پسر چه گناهی کرده عشق دادید که انتظار دارید ازش ...

وقتی ی دختر از عشقش جدا میشه نامزد میکنه با یکی دیگه ینی میخاد عشقشو فراموش کنه و این سختترین کاره

اگ بخاد پایی عشقش بمونه تا با همه بجنگه خیلی راحته براش ولی بخاطر خانواده و دلایل دیگه مجبور ب این کار میشه و با اینم قبول کرد بغضی از پسرا یا سرشون جایی دیگه گرمه یا کلا خنک هستن با نامزدشون اینطور رفتار میکنن یا ی مرض دیگه دارن

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

به نظرم ایشون مشکلی نداره .شما چون یه احساس عاشقانه را تجربه کردید انتظارتون اینه اونم باید شبیه اون ...

عشق عشق نمیاره حالا امتحانش ضرر نداره. ولی اگ نشد حتمن ی دلیل داره

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

حالا بعد اربعین میشد نهایت 3-4 ماه دیگ چرا صبر نکردی

اگر متولد 80 هستی ک چ عجله ای داشتی دختر خواستگار بازم میومد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
وقتی ی دختر از عشقش جدا میشه نامزد میکنه با یکی دیگه ینی میخاد عشقشو فراموش کنه و این سختترین کاره ...

دقیقا بخاطر خانوادم بود الانم ادم هر چقدر خنگ باشه بایدرفتار با زنشو بدونه توجه و محبت تنها خواسته منه کل فامیلشون اینو میدونن همیشه نصیحتش میکنن چجوررفتار کنه ولی عین خیالش نیس

کات کن بیشترازاین نمون

خانوادم نمیزارن مانع میشن میگن نامزدی دومیه درسته دخترم از حرف مردم میترسن خاله هام میگن خانوادت گناه دارن منم میگم اخه انتخاب من نبود پس گناه من چیه خب من نمیتونم دوسش داشته باشم دوستان بنظرتون چاره من چیه جز کات

حالا بعد اربعین میشد نهایت 3-4 ماه دیگ چرا صبر نکردیاگر متولد 80 هستی ک چ عجله ای داشتی دختر خواستگا ...

من متولد ۸۰ ام بله هی گفتم ب مامانم بخدا یزار بمونم اگه نیومد اونوقت هرچی شما بگین اخه ادم از آینده خبر نداره که قبول نکردن

وقتی ی دختر از عشقش جدا میشه نامزد میکنه با یکی دیگه ینی میخاد عشقشو فراموش کنه و این سختترین کاره ...

فکر نمیکنید الان مشکل از طرف خانمه؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤