2777
2789
عنوان

پوست اضافی کنار مقعد

644 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

چند ساله پوست نازک اضافی کنار مقعدم به وجود اومده که نه درد داره نه خونریزی

اونجوری که دربارش خوندم اسمش فیشر یا شقاق هستش

و اندازشم حدود نیم سانتی‌متره

برای از بین بردنش چیکار کنم؟ واقعا نمیتونم و نمیخوام تحملش کنم

کسی بوده از شرش خلاص شده باشه؟

یبوست داری؟موقع دفع اذیت میشی؟اگر اره پس شقاقه .پمادای آنتی فیشر میفروشن از اونا بگیر بزن خوب میکنه اما روند درمانش طولانیه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست داری؟موقع دفع اذیت میشی؟اگر اره پس شقاقه .پمادای آنتی فیشر میفروشن از اونا بگیر بزن خوب میکنه ...

آره یبوست دارم و موقع دفع اذیت میشم

تاثیر پمادها چجوریه؟ یعنی هم دفع سخت رو از بین میبره هم زائده‌ی پوستی رو؟

آره یبوست دارم و موقع دفع اذیت میشم تاثیر پمادها چجوریه؟ یعنی هم دفع سخت رو از بین میبره هم زائده‌ی ...

برای یبوستت یه مدت رژیم غذاییتو تغیر بده ،سوپ بگنحون تو برنامه غذاییت .اوت سوزش و درد دفع رو از بین میبره و هی کمتر و‌کمترش میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
برای من خفیفه فکر میکنم ولی حدودا سه سالی هست که باهاش درگیرم برای رفع نوع خفیفش باید چیکار کرد؟

اهان سه ساله درگیری🤔یه جراح داخلی برو چون طولانی شده ،اگر پیشروی کنه ممکنه بواسیر بشه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.