2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست
رمزش اثر انگشتشه روغن که بتز نمیکنه فقط الگو رو نشون میده الگوشو خودم بلدم

یه ترفند دیگه رو دستش رژ بزن وقتی خوابه و چسب پنج سانتی رو بزن روش وقتی اثر اتگشتش خوب جذبش شد درازش و با اون راحت بژن

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضای دوم چیه؟؟😐من دو هفتس شیائومی خریدم ب منم بگین مرسی

فضای دوم یعنی برنامه پنهان برو تو تنظیمات فضای دوم رو فعال کنی بعد نوشته که چطور میشه ازش استفاده کرد با رسم شکل هم توضیح داده😅

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
فضای دوم یعنی برنامه پنهان برو تو تنظیمات فضای دوم رو فعال کنی بعد نوشته که چطور میشه ازش استفاده کر ...

اری دیدمش

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
رمزش اثر انگشتشه روغن که بتز نمیکنه فقط الگو رو نشون میده الگوشو خودم بلدم

بروتو تنظیمات قفل صحفه بزن افزودن اثر انگشت 

اثرانگشت خودتو رو گوشیش فعال کن

گوشی من اینجوره که رفتی تو گالری از بالا صحفه 3ثانیه انگشتتو میکشی پایین عکسای مخفی شده با الگو یا اثرانگشت بازمیشن

ریپ بـزن، ولی لایـــــک نـکـن😢💜
فعلا که گف فضای دوم رو پاک کرده چیزی هم نبود توش نه برنامه نه عکس شایدم نصب کرده عکس و فیلم فرستاده ...

مم بهت میگم یه جا از گوشیش برو.....حتی اگه پاککرده باشه تو اون پوشه باقی میمونه

چطوری باید انجام داد

اسکرین شات دادم چن تا صفحه پیش توضیح دادم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون