2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست
دلو میشکنن بعد میگن چرا باهام سردی آخه بی انصاف تو حسی میداری که بمونه 

خدا از اینجور ادما چ زن چ مرد نگذره ایشالا

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخای ی گوشه کز کنی و غصه بخوری؟؟ برو دلیلشو بپرس بابا  همه ی ما انقد حرفامونو ریختیم تو ...

بخدا تصلا برام مهم نیس طلاق بگیرم چون اگه واقعا بفمم کاری کرده جدا میشم دلم بحال دخترم میسوزه طفلی گنا داره اینا خانوادشونم درس حسابی نیس یه خواهر مجرد داره دوسپسر داره اونیکی خواهرم متاهل زندگیشو میکنه درکل خانواده من خیلی سرترن از اینا

نگدره ما هم نمیگذریم 

منم بهش گفتم واگذارت کردم بخدا اگه خدایی هست که مطمنم هست نمیذاره حق کسی پامال شه خدا جای حق نشسته اگه امروز جوابشو نده چن روز دیگه جوابشو میده

داخل سوکت گوشیشم آب ریختم ولی روشنه داره بتزی میکنه صداش میاد اینجا

من نمیفهمم اصن مگه میشه زن و شوهر رمز گوشی همو ندونن یا اصن همون فضای دوم اثر انگشت ک میشه ۲ تا گذا ...

فعلا که گف فضای دوم رو پاک کرده چیزی هم نبود توش نه برنامه نه عکس شایدم نصب کرده عکس و فیلم فرستاده بعد پاک کرده بعیدم نیست