سلام دوستان خوبین امروز شوهرم نشسته بود بعد یهو گف من میرم حموم صدام زد که ژیلت بدم بهش دیدم گوشیش هم داخل حمومه بعد اینکه ژیلتو ازم گرفت گفت لباسامو بده بشورم نیم ساعت توحموم بود اصلا سابقه نداشت نه طولانی بمونه توحموم نه لباس بشوره حتی پشت درم وایستادم دوش آب انگار الکی باز بود بعدش گف لباسارک خیسوندم برو بشور گفتم پس چیکار میکردی گفت سشتم تو آب بکش هرچی میخوام فکرای بد نکنم باز نمیشه گوشیش هم شیاموی فضای دوم داره ینی انگار دوتا گوشی داری عکسای فضای دوم تو فضای اول نمیره بنظرتون چیکار کنم یه حس بدی هم دارم میشه راهنماییم کنین چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان میخای ی گوشه کز کنی و غصه بخوری؟؟ برو دلیلشو بپرس بابا همه ی ما انقد حرفامونو ریختیم تو ...
بخدا تصلا برام مهم نیس طلاق بگیرم چون اگه واقعا بفمم کاری کرده جدا میشم دلم بحال دخترم میسوزه طفلی گنا داره اینا خانوادشونم درس حسابی نیس یه خواهر مجرد داره دوسپسر داره اونیکی خواهرم متاهل زندگیشو میکنه درکل خانواده من خیلی سرترن از اینا