2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا راستم میگی کاش همه ی زنا ی پدر پولدار و ی شغل خوب و ی خونواده ی پشتوانه محکم باشه داشتن د ...

حتمن که یه چیزی هست دا اینم باید گوشی بندازه آشعال دونی بعد انگار نه انگار زندگیشو بکنه 

کجاش هست به منم یاد بده

گوشی من شیاومی ردمی 8 عه 

میری تو تنظیمات اینو پیدا میکنی(special fitures)

بعد second space رو میزنی 

(عکسا ب ترتیب نمیاد از پایین ب بالاس)

بعدم رمز میذاری واسش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

25 بار توضی دادم 🙁🙁🙁🙁 برای گوشی های هوآوی و شیاومی هست ی فضایی جز حافظه اصلی گوشی داره  ...

اره اره دیدمش

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
برو تو تنظیمات تو جستجو بزن فضای دوم و راه اندازیش کن... بعدش میتونی برنامه ها و عکس ها و... بذاری ...

یسسس دیدمش

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
حتمن که یه چیزی هست دا اینم باید گوشی بندازه آشعال دونی بعد انگار نه انگار زندگیشو بکنه 

آخه ادم دلش میشکنه نمیشه که

بولله همین مردا ببین ی چیزیمون مشکوکه صد بار طلاقمون میدن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من نمیفهمم اصن مگه میشه زن و شوهر رمز گوشی همو ندونن یا اصن همون فضای دوم

اثر انگشت ک میشه ۲ تا گذاشت در اولین فرصتی ک گوشی خرید شوهرتون اثر انگشت خودتونو همه جای گوشی بچپونید😕

اسی صلوات فرستادم برات انشالله ک اتفاق بدی نیفته❤️