2777
2789
عنوان

راهنمایییییی حاضر جوابا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ممنون که راهنمایی میکنید هر موقع تصمیم گرفتیم شما رو در جریان میذاریم حتما

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
عزیز دلم بهترین جواب اینه که دیگه نگی بهشون مسایل رو  چرا بگی قرعه کشی هست... اونجا ماشین بدون ...

من نمیگم که مادرم میگه عزیزم 

به من باشه که از خودامه هیچ اطلاعاتی از زندگیمون ندم

این فقططط خودمو میخواد بشونمش سرجاش

چیزی گفت بگو الحق که فلانی از خانواده فلان هستی!😂😂😂با اینکه فلان جا زندگی میکنی ولی یه ذره رو شعورت تاثیر نذاشته فرهنگ مردم اونجا😂😂😂

باخنده بگو مثلا ک چقد برات جالبه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
نمیشه میفهمن چون فامیل نزدیکه . پسر خاله ام میشه 

چطوری میفهمن؟؟ اسی ما زمین خریدیم داریم میسازیم هیچکی نمیدونه . ماشین ثبت نام کردم عید تحویل میدن هیچکی نمیدونه. چرا پسرخالت باید درجریان باشه اخه؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چطوری میفهمن؟؟ اسی ما زمین خریدیم داریم میسازیم هیچکی نمیدونه . ماشین ثبت نام کردم عید تحویل میدن هی ...

خوش به حالت عزیزم . اگه به من باشه که عمرا بهشون اطلاعات بدم ولی نکته اینجاس که مادرم با خاله ام خیلی نزدیکه تقریبا همه چیزو به همدیگه میگن خب اونم میرع به بچه اش میگه 

شما جواب میدی میشی بد و بی ادب و اخرش مادرتم ناراحت میشه چرا چیزی گفتی.همه ادمها یکی بدی دارن دوتا خ ...

👌👌

من این تاپیک زدم که اگه در مورد من فضولی کردن بهشون جواب بدم . چون مواردی که به خودم مربوط میشه رو دوست ندارم دخالت کنن حداقل از الان به بعد 

من بدبخت هم شوهرم همه چیزو یعنی همه چیزو ب همه کس میگه بعد دیگران میان صدتا حرف میزنن من احمق هم سکوت میکنم خودخوری میکنم میتتترکم

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
پسرخاله باشه.از چیزای خصوصی زندگی من حتی خواهرم خبر نداره.چه برسه به پسرخاله.خودتون میگید اونم به خو ...

عزیزم دیگه چه میشه کرد  مادرمه باهاشون ارتباط نزذیک داره 

من این تاپیک و زدم اگه در مورد من فضولی کردن بشونمشون سر جاشون

پس از پسرخالت ناراحت نباش.مقصر اصلی مادرته.اگر اون فضوله علتش حریم نداشتن مادرته.

مشکل اینه که مادرم اصلا ناراحت نمیشه در این موارد اصلا به خودش نمیگیره . منم نمیتونم حرفی بزنم فامیلای خودشن دوست داره باهاشون ارتباط داشته باشه .من اگه در مورد خودم فضولی کردن جوابشونو میدم