2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربشو داری؟؟

منظورم خیاطی بلدی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تجربشو داری؟؟ منظورم خیاطی بلدی؟

بله عزیزم خیلی وقته توی ی تولیدی کار میکنم .همچی یاد گرفتم الان میخوام خودم تولیدی بزنم 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
منم همش توتصوراتم تولیدی میزنم چقدرسرمایه می خواد؟دوست دارم یکی راهنماییم کنه .فکرمی کنم سخت باشه ؟ک ...

سرمایه فقط خرید چرخ خیاطی هستش که قیمتش هم ۱۳ میلیون هستش 

بله عزیزم خیلی وقته توی ی تولیدی کار میکنم .همچی یاد گرفتم الان میخوام خودم تولیدی بزنم 

@Pooshaakbusiness

این کانال تلگرام تولید کننده های لباس هستش 

عضو شو سوالت رو بپرس

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مرسی عزیزم 

مهمترینش تجربه  و بعدش فروشه

راستش من یکساله بفکرشم ولی ترس از فروش ناموفق میترسم

مرسی عزیزم 

اجی جون چرا جواب منو ندادی؟؟

اجی جون چرا جواب منو ندادی؟؟

سلام عزیزم .ببخشید دیر جواب دادم.نزدیک یک سال شروع کردم خدارو شکر خوبه .درامد شم خوبه .همه مدل لباسی دوختم بهترین در امد تو پالتو مانتو هست