2777
2789
عنوان

گوشی خووب معرفی کنید خواهشاا

| مشاهده متن کامل بحث + 7464 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قصد همینو دارم فقط گفتن  11 lite 5g me بگیر  خیلی باهم فرق دارن!؟؟؟ شما از گوشیتون ر ...

من خیلیییی راضیم خیلی 

گوشی رون و بسیار خوش دستو سبکیه کلا برای خانوما بهتره حس میکنم 

نه باطریشم خوبه من منصرفم متوسطه 

نسخه فایو جی این گوشی دوربین سلفیش مگاپیکسل بیشتری داره دقیق نمیدونم چند ولی بیشتره 

دیگه بقیه تفاوتارو اطلاعی ندارم عزیزم

من خیلیییی راضیم خیلی  گوشی رون و بسیار خوش دستو سبکیه کلا برای خانوما بهتره حس میکنم  ن ...

پس راضی این خب دیگه دلمو یه دل میکنم میگیرم

اگه دوربین mi 11lite  سلفیش ۱۶ هست 

ولی ne سلفیش ۲۰ هست..

من از گوشی سرم نمیشه زیاد 

اکثرا گفتن خوبه 

یه سری ها گفتن نه 

گفتم از اینایی دارن بپرسم..

من خیلیییی راضیم خیلی  گوشی رون و بسیار خوش دستو سبکیه کلا برای خانوما بهتره حس میکنم  ن ...

عزیزم اونوخت 11 ne  گوشیش که داغ نمیکنه اگه خیلی باهاش کار کنی؟؟؟ بعد سفید رنگش چطوره قشنگع؟؟ 🙏

من خودم نزدیک ۷ماهه دنبال گوشی خوب بودم اخرش رسیدم به همین گوشی  از خانواده پرچم داراس عکسشم گ ...

سلام شما الان این گوشیو داری؟؟ عیب و ایرادی که نداره چون من تازه میخوام بخرمش... داغ نمیکنه؟؟

بین a71 وa72 کدووم؟؟

گلم سامسونگ دوست شوهرم گفت aهرروز تعمیری دارم سری a به شدت ضعیفه سامسونگ سری mخیلی کیفیتش بالاس 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بله خریدم گلم  سوالی داری بپرس حتما میگم بهت

مرسی عزیزم. دیروز رفتم گوشی شیائومی  11 ne ببینم تو فروشگاه موبایل فروشی بعد دوربین جلوش فکر کنم عالی بود ولی احساس کردم گوشی گرم شد برای شما سریع داغ میکنه یا نه؟؟ بالاخره ادم میخواد هزینه کنه براش.. دوست دارم بی نقص باشه