2777
2789

سلام من دو سال و ی ماهه با ی آقایی دوستم دوست ک رابطمون خیلی ازدواجیه قرار نبود دوست باشیم ی روز باعم حرف زدیم مشخصات و پرسید و ازم خوشش اومد بعد زنگ زدن به خانوادم ک خانوادم قبول نکردن ماهم تصمیم گرفتیم باهم صحبت کنیم تابیشتر باهم اشناشیم تااونم شرایطش اوکی شه دوباره بیان خاستگاری الان دوتا مشکل بزرگ هس اینکه ۱۱ سال ازم بزرگتره دوم اینکه نامزد داشته نامزدش با ۳ نفر بهش خیانت جنسی کرده جدا شده ک مدارکشم دیدم الان دارم دیوونه میشم مراسم عقدشونو تو ذهنم تصور میکنم اینکه عاشق دختره هم بوده و اینکه ی دختر دیگه رو بغل کرده و هزار جور فکر دیگه شب و روز ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی فراموش کنی تا عمرداری ببین کی گفتم بهت 

خب الان چیکارکنم؟دوسشم دارم خودش میگه من نمیخوام اذیت بشی نمیتونی فراموش کنی برو بعد ازدواج بدترم میشه گاهی هم میگه چرا جای فک کردن به چیزای مثبت به اینده فک نمیکنی به چیزای خوب

ببین ی ذره هم ب این موضوع فکرنکن حتی اگه ی روزواسه اون دختره هم میمردش الان اندازه آشغال هم براش مهم نیس ولش کن مرداازخیانت متنفرن 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
به تو که خیانت نکرده. زنش بهش خیانت کرده ولی یه چیز دیگه هم هست. شاید این آقا به تو هم بدبین باشه ب ...

اتفاقا تو فکراینم بودم ک نکنه بددل شده باشه خداروشکر تواین دوسال چیزی ازش ندیدم