2777
2789

بعضی نر ها نه اخلاق دارن نه پول دارن انوقت دنبال دختر خوشگللل تحصیللل کرده شاغللل خوش اخلاققق هستن و تنها معیاری که تو خودشون میبینن اینه که کار میکنن و چس تومن درمیارن و مثلااا سالمن( اابته اگر یکم تو گذشتشون تجسس کنید میبینید به پشه ماده هم رحم نکردن)

وقتی اونا انقدر توقعشون بالاست ما چرا باید همش کوتاه بیایم؟؟؟

اتفاقا من توقعم به شدتتتت بالاست و هرکی ام نخواست به سلامت

هرچقدر بیشتر به ساز این نر ها برقصی بیشتر تو سرت میزنن 

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ

ببین حرفت درسته ولی خب می‌بینی در یه سری آدمام صدق نمی‌کنه مثلاً ببین دختره توی یه خانواده خیلی معمولی داره زندگی می‌کنه مثلاً پدرش یه بازنشسته تامین اجتماعی که الان مثلاً بیست ۳۰ میلیون تومان داره حقوق می‌گیره و مثلاً الان ماشینش یه پرشیا یا یه سمندیه خب بعد دختره میگه من به کمتر از بنز و کمتر از دکتر مهندس رضایت نمی‌دم بعد خودش مثلاً منشی یه جاییه یا فروشنده یه مغازه‌ای جاییه خب این آدم داره بیش از اندازه اغراق و بزرگنمایی می‌کنه دیگه کی با همچین شرایطی آخه میاد سراغ همچین دختری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هرچی حدش خوبه زندگی میدون جنگ نیست آدمی هم که شریک زندگیمون هست نر نیست

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خخخخببین حرفت درسته ولی خب می‌بینی در یه سری آدمام صدق نمی‌کنه مثلاً ببین دختره توی یه خانواده خیلی ...

ببین من مسئول زندگی که پدرم برام ساخته نیستم که یکی بیاد بگه پدرت فلان تومن حقوق داره چرا توقعت بالاست

ولی خودم دارم برای زندگیم تلاش میکنم خودم دارن درس میخونم و کار میکنم

نه در حد بنز و اینا ولی خب یه دختر حق داره بخواد شوهرش یه خونه و ماشین درست و حسابی داشته باشه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

هرچی حدش خوبه زندگی میدون جنگ نیست آدمی هم که شریک زندگیمون هست نر نیست

اتفاقا من به وضوح دیدم ادم های متوقع زندگی بهتری داشتن

منم میخوام همونطوری باشم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

مجردی بهتر از بودن با بعضی آدم هاست 

البته این طرزفکر باعث میشه همیشه مجرد بمونی توی اطرافیانم خیلی دیدم سن بالا و مجرد 

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

ببین من مسئول زندگی که پدرم برام ساخته نیستم که یکی بیاد بگه پدرت فلان تومن حقوق داره چرا توقعت بالا ...

ببین توی اوضاع فعلی ایران شما نمی‌تونی از یه پسر سی و دو سه ساله انتظار داشته باشی که خونه داشته باشه چون معمولاً نمی‌تونن حتی اگه از ۲۰ سالگی رفته باشه سر کار و پولشو پس انداز کرده باشه شما اگر دنبال خونه ماشین هستی باید دنبال چهل ۴۵ ساله‌ها به بالا باشی و متأسفانه توی ایران ۹۹ درصد نگاه می‌کنند به وضعیت مالی پدر دختر یعنی اگر پدر دختر یک وضعیت مالی معمولی داشته باشه دختر هیچ شانس ازدواجی نداره بخواد با آدم خیلی پولدار و متمول ازدواج بکنه نی می‌تونم بگم یک درصد درصد می‌تونه همچین چیزی اتفاق بیفته خیلی کمه به خاطر همین اگر واقعاً قصد ازدواج کردن داری یه آدمی میاد جلو که خوبه ردش نکن شاید بعدها پشیمون بشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من دقیقا همین بلا سرم اومد بخاطر بی اعتماد بنفس بودنم.

هم خوشگل، خانواده دار. شاغل. تازه ماشین هم زیر پام. با یکی ازدواج کردم خودشیفته، ولی هیچیییی نبود.تو زندگی با من یذره خوب شد. 

بعد میبینم دوستم که حتی ازنظر ظاهری فکش ایراد داره، پدر و مادرش باهم مشکل دارن، رفته با یه پزشک ازدواج کرده. 

خوشبخت بشه الهی. حسادت نمیکنم اصلا. فقط منظورم اینه من فقط خودمو دست کم گرفتم و کم توقع بودم. 

اتفاقا من به وضوح دیدم ادم های متوقع زندگی بهتری داشتنمنم میخوام همونطوری باشم

بازم میگم زندگی میدون جنگ نیست هرچیزی در جای خودش معنای درستی از خودش داره مثلا وقتی یک شخصی شوهرش واقعا کارگره حقوقش بیست تومنه می‌تونه توقع سفر خارجی و لباس برند و طلا و مهمانی لاکچری و روتین پوستی فلان داشته باشه اصلا هست که بتونه توقع بالا داشته باشه 

همیشه از خواستت کوتاه اومدن درست نیست ولی درک و حمایت باید دو طرفه باشه بنظرم معنی توقع یعنی درک و حمایت و احترام دو طرفه نه تیغ زنی و بچاپ بچاپ و تو زحمت انداختن همدیگه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»