2777
2789
عنوان

راننده تاکسی اعصابمو خورد کرد

619 بازدید | 40 پست

دیروز سوار تاکسی شدم  من همیشه صندلی جلو میشینم چون خوشم نمیاد پشت نشستنی اقا سوار بشه نزدیکم بشینه...بچه بغلم بود...بعد راننده تاکسی از همون اول ک نشستم شروع کرد خانم بچه بغلته راحت بشین و از شوهرت راضی هستی؟خونه ماشین بیمه دارین منم فقط میگفتم بله.‌‌‌خونتون همین وراس و نمیدونم شوهرت چیکارس ....بعد میگفت خونتون هرجاس بگو ببرم در خونتون بچه داری بغلت....منم رو نمیدادم خدار شکر مسیر کوتاه بود زود پیاده شدم....بچه ها تا این شرایط باید چیکار کنیم؟کلی تو دستم وسیله داشتم بچه ام‌بغلم بود ...تو این شرایط باید طرفو دعوا کنیم یا همین ک چیزی نگفتم خوب بوده....خدا لعنتش کنه خودشم کچل پیر بود عوضی بی سرپا ...میگفت من زنم مریضه مستاجر خیلی بدبختم منم  فقط گفتم‌خدا  کمکتون کنه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا نمیدونم چکار کنم نه روم میشه جواب ندم نه روم میشه دعوا کنم مثل تو یه جوابای اینجوری میدم وخیلی معذب میشم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یا خدا پیره مرده پرحاشیه

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
میزدی تو دهنش😧 عزیزم عقب بشینی بهترع شانس،که نیس،یعو دستش بذارع روی پات چی مردا وقیح شدن

ن اون وقت جرش میدادم 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
همیشه دربست بگیر خب

خب حالا دربست بگیره رانندهه حرف نمیزنه؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب حالا خوردت؟

وااااا 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍