2777
2789
عنوان

راننده تاکسی اعصابمو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
یدفه تاکسی دربست گرفتم  مرده هم حدودا45بودرفتم تادمه خونمون  شمارشو داد گف تاکسی خاسین &nb ...

خدا لعنتشون کنه  واقعا درست الان دیگه غیرت و ناموس از بین رفته ولی اگ ذره ای دارن خدا سر ناموسشون بیاره

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
من فک میکردم‌این تاکسی امن هستن ....مردا چقد بد ذات شدن....صبح پیاده میرفتم ی نفر متلک انداخت رو ندا ...

بخدا میفهمم قشنگ چی میگی ... تو محله ما هم مث جغدشوم پیرمردا نگاه میکنن ادم واقعا عصبی میشه ینی صدرحمت ب جوونا....پیرمردا بجا فکر قبر و قیامت دنیال این کاران...بااینک چادریم باز تو محل همیطور نگامیکنن

خدایا دخترم سالم به بغلمون بده🤰🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا میفهمم قشنگ چی میگی ... تو محله ما هم مث جغدشوم پیرمردا نگاه میکنن ادم واقعا عصبی میشه ینی صدرح ...

اره واقعا دگهمه عوضی شدن

یه بار من شهرستان بودم سوار تاکسی شدم عقب هم نشسته بودم یه پسر جوون بود هی از تو آینه نگاه میکرد قشنگ داشت میخورد منو همش هم سوال میپرسید کصافط تو مسیرم هیچ کسو سوار نمیکرد چند بارم برگشت عقبو نگاه کرد از سر تا پام داشتم قبض روح میشدم یهو پرسید شما متاهلید ؟ به خدا قصد بدی ندارما اینو که گفت گوشیمو درآوردم مثلا دارم شماره میگیرم گفتم سلام دادش خوبی اداره ای؟ 

+آره تو تاکسی 

+آره پلاکو همیشه برمیدارم فرستادم که  

+لوکیشنم الان میدم 

+سربازم باشه همرات 

الکی مثلا داداشم پلییسه زنگ زدم بیاد طرف قشنگ به غلط کردن افتاد نگه داشت کلی عذر خواهی کرد منم پیاده کرد 😂😂 فکر نکنم دیگه دخترا رو سوار کنه 

پلاکشم دادم یه بنده خدایی به تاکسیرانی گفت نمیدونم پیگیر شدن یا نه 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
یه بار من شهرستان بودم سوار تاکسی شدم عقب هم نشسته بودم یه پسر جوون بود هی از تو آینه نگاه میکرد قشن ...

ن الکی زنگ میزدی به مادرت میگفتی ۵ تا برادر قدلچماقم چطورن 🤣😂

اوووو قضیه جنایی کردی😂

اگه اینجوری نمیگفت معلوم نبود چه بلایی سرم بیاره خیلی بد نگاه میکرد حال بهم زن 🤮🤮

ساعت ۲ ظهرم بود همه جا خلوت هیچ کسی رو هم سوار نمیکرد گرخیده بودم 😂😂

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
ن الکی زنگ میزدی به مادرت میگفتی ۵ تا برادر قدلچماقم چطورن 🤣😂

😂😂😂 تا قلچماقا پیدام کنن یه بلایی سرم میاورد 

ولی این داداشم که پلیس بود زود از رو پلاک دخلشو میاورد😂

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
من میشینم چون اکثر مواقع وسیلم زیاد بعد عقب نشستنی هی باید بری پایین اون یکی پیاده بشه بعد سوار بشی

اره اینام هست دیگه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بعضی وقتا واقعا بی منظور حرف میزنن خب یه خانوم فرق نگاه منظور دارو متوجه میشه من که مشکلی نمیبینم و گاهی که مثلا ببینم پیر طرف یا واقعا منظور خاصی نداره باهاشون هم کلام میشم و حرف میزنم زکدگی خودش سخت هست دیگه با هر چیزی سختش نکنیم بابا

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳