2777
2789
عنوان

شب ادراری

269 بازدید | 12 پست

سلام

پسرم ۶/۵ سالشه

هنوز شب ادراری داره.  خیلی خسته شدم دیگه. دکترم قرص میده. میترسم عوارض داشته باشه. به نظرتون با اتمام قرص ها دوباره شب ادراریش برنمیگرده؟ خودتون اطرافیانتون تجربه ای ندارن؟

عزیزم شب ادراری بخاطر اینه که اعصاب مثانه اینقدر قوی نشدن که بتونه پیامو زود به مغز برسونن وباعث بیداری بشن وکلا ارثیه واصلا دارو لازم نداره وبه مرور زمان خودش خوب میشه اصلا نگران نباش والکی دکتر هم نبر

عزیزم شب ادراری بخاطر اینه که اعصاب مثانه اینقدر قوی نشدن که بتونه پیامو زود به مغز برسونن وباعث بید ...

آخه داره ۷ سالش میشه. از دوسالگی اینطور بود توی خواب... خیلی مقدار ادرارش هم زیاده خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من خواهر زادم متولد ٨٤هس پسرم هس تا دوسال پيش شب ادراري داشت آبجيم اينقد دكتر بردش گفتن از استرسه

جسمي مشكلي نداره

دارو ميدادن تا تموم ميشد درباره شروع ميشد

حتي بيچاره آبجيم دعانويس هم بردش

اما خوب نشد

تا اينكه ديگ بيخيال شد الان دو ساله خودش خوب شده

بهش استرس نده خوب ميشه خودش

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

شب ادراری یه دوره ای داره که باید بگذره اینو پزشک گفته به ارث هم بستگی داره یعنی پدریا مادر تو بچگی شب ادراری داشتن،از بعدظهر میوه آبدار وچایو...اینا بهش نده قبل خواب دسشویی ببر دوساعت بعدم بیدارش کن ببر کم کم خوب میشه پسر منم همین بود حالا خوب شده

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
عزيزم من خواهر زادم متولد ٨٤هس پسرم هس تا دوسال پيش شب ادراري داشت آبجيم اينقد دكتر بردش گفتن از است ...

مادر داغون میشه بخدا

این الان هفت سالشه خسته ام کرده. یه ساعت بعد از خواب خیسه تا صبح اگه بیدارشم میبرمش که گریه و جیغ میکشه خیلی خیلی اذیت میکنه.. خیلی وقته بیخیالش شدم و از اول هم دعواش نکردم. از اول همکاری نکرد

شب ادراری یه دوره ای داره که باید بگذره اینو پزشک گفته به ارث هم بستگی داره یعنی پدریا مادر تو بچگی ...

شده تا حالا یه ساعت بعد از خواب رفتم دیدم خیس کرده. توی خواب لباساش رو عوض کردم دوباره یه ساعت بعد و ... کلا حجم ادرارش هم خیلییییی زیاده. نمیدونم سردی داره مثانه اش سرده 

یه چندوقتم پیاز رنده شده و دارچین روی مثانه اش ماساژ دادم که افاقه نکرد و فقط پوستش سوخت

مادر داغون میشه بخدا این الان هفت سالشه خسته ام کرده. یه ساعت بعد از خواب خیسه تا صبح اگه بیدارشم م ...

اره بيچاره آبجيم اينقدر خجالت ميكشيد يه وقت كسي تو فأميل نفهمه ك پسرش قدش از آبجيم بلندتر بود هنوز شب ادراري داره

حتي مطب دكترا از خجالت آب ميشد 

بچه شما سني نداره خوب ميشه ان شاالله زياد غصه نخور

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
شده تا حالا یه ساعت بعد از خواب رفتم دیدم خیس کرده. توی خواب لباساش رو عوض کردم دوباره یه ساعت بعد و ...

منم پیازو دارچین امتحان کردم فایده نداشت

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت