2777
2789

ما اسفتد ۹۳ رفته بودیم خیلی خوب بود هواعالی بود

هتل صدف بودیم ک خیلی دوسش دلشتم اروم و دنج بود

خود هتل برنامه تفریحی داشت از خودشون تهیه میکردیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتلی بگیر حتما مرکز جزیره باشه، ارم خوب بود، هم سه ستاره و داشت هم چهار و پنج، برای تفریحات هم کلی دفتر سیاحتی توی همون جزیره هست که تا رسیدی میتونی بری بلیط بگیری هتل ها هم دارن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شایگان خوبه  اونجا بهشون بگو یه لیست از تفریحات بهت میدن هرکدوم رو خواستی خودشون برایت هماهنگ ...

مرسی عشقم سفرمون زنونه هست میخام برای استقاده از تفریحات اذیت نشیم پس همون هتل خوبه؟!

مرسی عشقم سفرمون زنونه هست میخام برای استقاده از تفریحات اذیت نشیم پس همون هتل خوبه؟!

ما ک راضی بودیم نزدیک پاساژها بود پیاده میرفتیم پاساژ 

صبحانه هم رایگان بود 

تمییز هم هستش 

این ماه دیگه ...
ما اسفتد ۹۳ رفته بودیم خیلی خوب بود هواعالی بود هتل صدف بودیم ک خیلی دوسش دلشتم اروم و دنج بود خود ...

بهداشتشو ... خوب بپد ب مراکز خرید و ساحل نزدیک بود؟

پس بلیطا رو از همون هتل تهیه میکنم 

بهداشتشو ... خوب بپد ب مراکز خرید و ساحل نزدیک بود؟ پس بلیطا رو از همون هتل تهیه میکنم 

اره خبلی تمیز بود

پیاده میرفتیم ساحل

مراکز خریدم اطرففمون بود ولی بعضی جاها با تاکسی میرفتیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️