2777
2789

من مامانم گوش درد حدود هفت روز پیشو هیچی دیگش نبود یکم سر گیجه هم گرفت  تست کرونا داد منفی بود معدش جوری شد ک همینطور حالش بد میشد ک بردیم دکتر و گفتیم سی تی بنویسه ک ننوشت گفت اکسیژن خونش خوبه نیاز نیس ... حالا اینا رو گفتم ک بگم مامان من چند روز اول ک گوش درد داشت رعایت نکرد چون فک نمیکرد کرونا باشه من بابام مریضه قلبش مشکل داره هیچکدومم هنوز واکسن نزدن قرار بود بزنن ک اینطور شد ... الان بابام باید صبر کنه تا علائم نشون بده خدایی ناکرده بعد بره واکسن بزنه ... یا میتونه واکسن بزنه ... تو رو خدا هر کدومتون ک میخونین ج بدین سر در گمم بابام نگیره .. الان ک مامانم رعایت میکنه منظورم همون هفت روزه اوله 😔

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کرونای بی علامت داشته باشن واکسن بزنن خدای نکرده تا پای مرگ میرن فعلا صبر کن یکی دو هفته ی دیگه ...

اخه تستا میگ نشون نمیده درست بازم ممنون دوستم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بابات باید ۲ روز دیگه صبر کنه تا نزدیک ۱۰ روز از علامت دار شدن مادرت بگذره

مادت هم آنفولانزا گرفته احتمالا چون علایم کرونا نیست اینها

اینها جواب تست آدم سالم رو مثبت در میارن 

پس نگران نباش کرونا نیست

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍