2777
2789
عنوان

به همین راحتی اخراج از شغلم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه فکر کردم با گفتنش مشکل حل میشه  نه اینکه کسی حذف بشه  فقط خواستم محیط کارمون به ...

شما نمیتونی برای جو محیط تصمیم گیری کنی، یه مثلی هست ک میگه گل راضی گنجشک راضی گور منه ناراضی

اگه مزاحمتی هم بوده باید از جانب همون دختر مطرح میشده نه شما 

ولی درکت میکنم،تو اینجور مواقع خیلی تبعیض صورت میگیره ک ادم حالش بد میشه ولی باید عادت کنی

من رییسم مدام خودش تاکید میکرد ک نمیخام با کسی اینجا دوست باشی بعد خودش هرز بازی درمیاورد

عاقبت زیرآب زنی دیگه نکن دوستم، جای چاه کن ته چاهه

شما میگی زیر اب زنی... من برای حل مشکل اینکارو کردم 

مدیر مالیمون دوتا بچه داره خانم داره... دوست نداشتم محیط کارم حرف از رابطه جنسی باشه

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠
احساس میکنم تنها گناه ما تو ایران زندگی کردنه  خانمها حذف میشن بخاطر هوس های آقایون

چون احساس آقایون با خانوما یکی نیس بیشترشون رازدارن وبخاطر همین همدیگه زود اعتماد میکنن حرفاشون رو میگن ولی خانوما اینطور نیستن زود جار میزنن فلانی اینکارس بخاطر همین تورو اخراج کرده

شما نمیتونی برای جو محیط تصمیم گیری کنی، یه مثلی هست ک میگه گل راضی گنجشک راضی گور منه ناراضی اگه م ...

دوران بدی رو دارم میگذرونم... 

بالاخره باید این اتفاق میافتاد تا از این به بعد حتی برای زن هایی که به شوهراشون اطمینان کردن و دارن بچه داری میکنن دلم نسوزه 

من ۲۰ ساله دارم کارم میکنم ۵ سال اول خیلی سخت بود رو همه چیز حساس بودم. ۵ سال دوم دیگران اذیتم میکردن چون فهمیدم باید خودمو بکشم کنار. ۵ سال سوم نه من به کسی کار داشتم نه کسی به من. ۵ سال چهارم که من با همه دوستم و ایرادهاشون رو نادیده میگیرم اونها هم منو دوست دارن. همه ما پر از ایراد هستیم. نباید انتظار داشت همه اون مدلی باشن که مطلوب ماست. مگر اینکه از زیر کار دربرن ا ون موقع من فقط حالشونو میگیرم باقی موارد فقط شنونده ام

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
شما میگی زیر اب زنی... من برای حل مشکل اینکارو کردم  مدیر مالیمون دوتا بچه داره خانم داره... د ...

قطعا نیتتون خیر بوده ولی کازتون خیلی اشتباه بوده شما توزندگی خصوصی هیچ کسی نیستی مسئول زندگی کسیم نیستی که فکر کنی باید زندگیشونو نجات بدی 

من ۲۰ ساله دارم کارم میکنم ۵ سال اول خیلی سخت بود رو همه چیز حساس بودم. ۵ سال دوم دیگران اذیتم میکرد ...

چقدر شما خوب راهنمایی کردید... 

فقط بخاطر دلسوزی 

بخاطر امنیت محیط کار 

بخاطر اذیتهایی که این آقا کرد 

باعث شد احساساتی تصمیم بگیرم 

بهتر عزیزم 

حتی اگر ماهانه ده میلیون م بگیریم 

دوس ندارم جای کار کنم که فضاش مسمومه و پر از انرژی منفیه 

برای همین هنوز هیچ کاری پیدا نکردم 

چون اولویت م فضای محیط کاره 

ناراحت نباش امیدوارم ی شغل بهتر پیدا کنی

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

عزیزم بی خیال کاریه که شده، اگه شما رو اخراج کردن چون محیط فاسدی بوده و شما همرنگشون نبودی. اگه این چیزها برات مهمه چرا ناراحتی؟! من اگه بودم خودم استعفا میدادم تا اذیت نشم. 

واین نیز بگذرد....

قطعا نیتتون خیر بوده ولی کازتون خیلی اشتباه بوده شما توزندگی خصوصی هیچ کسی نیستی مسئول زندگی کسیم نی ...

از این به بعد فهمیدم واقعا من باید مثل فیلمبردارهای راز بقا فقط بشینم نگاه کنم و بذارم همه زندگی در جریان باشه و فقط ببینده باشم