2777
2789
عنوان

به همین راحتی اخراج از شغلم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بدی رو دارم میگذرونم...  بالاخره باید این اتفاق میافتاد تا از این به بعد حتی برای زن های ...

عزیزم نگران نباش،همه اینا میگذره

یکسال دگ سر کار جدیدت ثابت شدی و خداروشکر میکنی ک ازون شرکت بیرون اومدی 

منم ۳ سال اززون سالها میگذره 

ولی دگ عادت کردم

نباید دخالت میکردی کارای خصوصی همینجوره جای دیگم بری همینه شاید بدتر سرت تو کار خودت باشه تجربه شد ب ...

تجربه شد که دلم برای هیچ خانوم متاهلی نسوزه 

هیچوقت بفکر حل مشکلات دیگران نباشم 

و فقط حیطه کار و اطراف میز و حریم کار خودمو ببینم 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠

کار شما بد نبوده.چون نیت شما خوب بوده.بی فکر بودن مدیر علتش است.حالا چقدر بهت حقوق میدادن؟اگر حقوقش بالا بوده خیلی ضرر کردی اما اگر حقوقش کم بوده بگرد دنبال یک کار بهتر.رزق و روزی دست خداست نه بنده خدا.

سلام به دوستان عزیز.آمده ام اینجا حرف بزنم و نظرات شما را بخوانم.امیدوارم دوستان خوبی باشیم و بتوانیم به دوستان مشورت درستی بدهم و از مشورت های شما استفاده کنم.هر چی باشه همه ما انسانیم و هر کسی مهارتی دارد که دیگران ندارند.پس همه ما به همدیگر نیاز داریم.امیدمان در زندگی بخدا باشد چون سرنوشت همه ما دست خداست.

دونفر با رضایت همدیگه باهم وارد رابطه شدن که جفتشون هم عاقل و بالغن و نیتشون ممکنه حتی ازدواج باشه که اگه اونم نباشه بازم به شما مربوط نیست زندگی شخصیشونه اونوقت واقعا درک نمیکنن روی چه حسابی زندگی شخصی افرادو وارد کارتون میکنین و سرتون به کار خودتون نیست😐

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
عزیزم تو این ۲۰ سال محل کارتون ثابت بوده؟ کارتون چیه

نه چندباری هم جابجا شدم. بانکم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
دونفر با رضایت همدیگه باهم وارد رابطه شدن که جفتشون هم عاقل و بالغن و نیتشون ممکنه حتی ازدواج باشه ک ...

خواهش قضاوت نکنید... دقیقا توی کار رابطه داشتن طوری که کارهارو به عهدم میذاشتن و میرفتن برای روابط جنسیشون... 

اگر سادگی انسان بود قطعا من بودم🫠