2777
2789
عنوان

چند وقته شوهرم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 27 پست

شوهر من که زودانزالی داره 

دکتر هم اصلا نمیره روش نمیشه 

برای من که مهم نیست 

خودش خیلی حرص میخوره که نمیتونه یه رابطه درست داشته باشه

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج روز؟؟؟ شوخي ميكني؟؟؟😐

بابا بذارين يكم وقت بگذره، بععععد...

چه خبرتونه؟؟؟ چه خبرتووووونه؟😂

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

اقا من خرافاتی نیستما ولی شاید براتون دعا گرفتن🤒

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

به خاب زمستانی رفته

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

تاپبکت قفل بود اینجا گفتم کامنت بدم 

اول ار همه برو دکتر حتما حتما اگه نمیتونی و شرایطش نیست خوراکش رو خوب کن

ویتامین ای بهش بده هرروز بخوره

چیزای گرم بهش بده مثل زنجبیل و دارچین هرچی گرمیه بده..

اگه میبینی خودت اذیت میشی بهش بگو قرص سیدنافیلد اگه اسمش رو اشتباه نگم بخوره فقط ۱ دونه 

تاپبکت قفل بود اینجا گفتم کامنت بدم  اول ار همه برو دکتر حتما حتما اگه نمیتونی و شرایطش نیست خ ...

ممنونم عزیزم حتما... 💔💔

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره