2777
2789
عنوان

چند وقته شوهرم 😭😭

603 بازدید | 27 پست

نمیدونم چشه... اصلا نمیتونه رابطع برقرار کنه... اصلا چیزش بیدار نمیشه...  البته برای من زیاد مهم نیس  فقط میگم نکنه دیگه از من خوشش نمیاد... 

خودشم خیلی ناراحته همش میگه ببخشید... امروز گف کلا خودم احساس افسردگی میکنم 

بنظرتون مشکلش چیه؟ قبلا خیلی خوب بود... ی دفه اینجوری شد... رابطمون خیلی زیاد بود... نکنه واسه همینه؟؟ تروخدا اگه چیزی میدونید بگید نمیخوام شوهرم خجالت بکشه... فقط نگرانم از من دیگه خوشش نیاد... الان 5روز.. 

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 

خستگی/دور از جون بیماری/

کمر درد 

دغدغه ذهنی 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خستگی/دور از جون بیماری/ کمر درد  دغدغه ذهنی

خسته ک اره هس... ولی خب کارش ک عوض نشدع... قبلا هم کارش همین بود... کمر درد نداره... دغدغه ذهنی... هم ا اول داشت بیشتر نشده... چه بیماری ممکنه باشه؟ 💔

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 
خسته ک اره هس... ولی خب کارش ک عوض نشدع... قبلا هم کارش همین بود... کمر درد نداره... دغدغه ذهنی... ه ...

گلم توی نت سرچ کن 

علت عدم نعوظ 

میاره بالا برات 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀