2777
2789
خامه تو عوض کن گلرود بگیر  خامه رو تا حدی بزن که از کاسه جدا بشه  سرعت عمل داشته باش محی ...

سلام عزیزم چه خوب ک آنلاین بودی

محیط خنکه اما نمیدونم چ مرگشه

میشه سوالمو که پایین پستته جواب بدی

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک خامت چیه اخه قبلنا تا ۸ دقیقه فرم میگرف قشنگ الانم فرم گرفته اما تا برم خامه رو بزنمو پالت بکشم ...

خامت فرم نگرفته بوده کاسه یخ هم نزار زیرش بدترش میکنه 

وقتی هم شروع میکنی فرم دادن خامت خنک باشه ولی بلور یخ توش نباشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من همیشه پودر میزنم گاهی کلا یادم میره زیرش یخ بذارم ولی با پودر فرم میگیره.

چجوریه طرز استفادش؟ چیکار باید کنم چقد پودر بریزم؟

مزه ی خامه رو عوض نمیکنه؟

خامت فرم نگرفته بوده کاسه یخ هم نزار زیرش بدترش میکنه  وقتی هم شروع میکنی فرم دادن خامت خنک با ...

🥺🥺🥺🥺🥺

جواب سوالمو اون بالا میدی عزیزم

خامه آن خوب نی، خامه میهن سبز یا گلرود بگیر،پودر خامه هم یک قاشق چایخوری بزن

پودر خامه رو چ زمانی باید بهش اضافه کنم؟ همون اول کار؟

چجوریه طرز استفادش؟ چیکار باید کنم چقد پودر بریزم؟ مزه ی خامه رو عوض نمیکنه؟

من خامه صبحانه و یک مقدار وانیل شکری کمی پودر قند و یک بسته کوچیک پودر خامه برای هر ۲۰۰ گرم خامه استفاده میکنم. معمولا یه کیک ۳تا خامه ۲۰۰ گرمی لازمم میشه.

خامه و پره همزن رو میذارم ۴۰ دقیقه فریزر تا خنک بشه

دو تا کاسه داخل هم میذارم یکی کوچکتر و یکی بزرگتر 

داخل بزرگه کمی یخ میریزم و داخل کوچیکه خامه و سایر موارد

بعدم ۳ دقیقه با همزن تند میزنم.

زیاد بزنی خامه زرد میشه و کره ازش جدا میشه.

اگر بخوای میتونی رنگ خوراکی هم بزنی که خامه رنگی داشته باشی البته من تا الان فقط سفید درست کردم که سالم باشه. پودر کاکائو هم میشه.

من یه بسته پودر خامه دکتر اتکر که میخرم ۵ تا بسته کوچیک داخلش.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اره گلم  یک دقیقه که زدی اضافه کن

واسه فردا کیکو میخان عکاسی هم میخان بکنن با کیک امشب تا صب کیک تو یخچال میمونه بنظرتون موقع عکاسی کیکه خامش آب میشه؟🥺

من خامه صبحانه و یک مقدار وانیل شکری کمی پودر قند و یک بسته کوچیک پودر خامه برای هر ۲۰۰ گرم خامه است ...

ممنونم مرسی 

واسه فردا کیکو میخان عکاسی هم میخان بکنن با کیک امشب تا صب کیک تو یخچال میمونه بنظرتون موقع عکاسی کیکه خامش آب میشه؟🥺

واسه فردا کیکو میخان عکاسی هم میخان بکنن با کیک امشب تا صب کیک تو یخچال میمونه بنظرتون موقع عکاسی کی ...

به احتمال زیاد

باردار نیستم،تیکر تولدمه 💃برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏🌹
ممنونم مرسی  واسه فردا کیکو میخان عکاسی هم میخان بکنن با کیک امشب تا صب کیک تو یخچال میمونه ب ...

احتمالا اره

کلا بدون پودر زیاد نمیمونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
حالا چیکار کنم چ خاکی تو سرم بریزم😭😭😭😭

من وقتایی که زیر کاسه یخ نمی‌ذارم یک یا دو بسته پودر بیشتر میریزم باز فرم میگیره😅 

کلا پودر مثل چسب میمونه لازمه

من وقتایی که زیر کاسه یخ نمی‌ذارم یک یا دو بسته پودر بیشتر میریزم باز فرم میگیره😅  کلا پودر م ...

واقعا نمیدونستم🥺 ای بابا اصابم خورد شد اینم از شانس قشنگم