2777
2789
۸ دقیقه زدم خامه ترکار

تا 15دقیقه میزدی بهتر بود برا من 12دقیقه ای فرم میگیرع 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خامت چی بوده خامه قنادی یا خامه صبحانه یا پودر خامه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

https://torob.com/p/c9844aea-c659-4845-afed-862058283479/پودر-خامه-قنادی-دکتر-اوتکر-droetker/

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ندارم الان🥺

من همیشه پودر میزنم گاهی کلا یادم میره زیرش یخ بذارم ولی با پودر فرم میگیره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تا 15دقیقه میزدی بهتر بود برا من 12دقیقه ای فرم میگیرع 

مارک خامت چیه اخه قبلنا تا ۸ دقیقه فرم میگرف قشنگ الانم فرم گرفته اما تا برم خامه رو بزنمو پالت بکشم اب شد زودی

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤
مارک خامت چیه اخه قبلنا تا ۸ دقیقه فرم میگرف قشنگ الانم فرم گرفته اما تا برم خامه رو بزنمو پالت بکشم ...

من از قنادی کیلویی میگیرم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خامه تو عوض کن گلرود بگیر 

خامه رو تا حدی بزن که از کاسه جدا بشه 

سرعت عمل داشته باش محیط کار خنک باشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه ها 

واسه فردا کیکو میخان عکاسی هم میخان بکنن با کیک امشب تا صب کیک تو یخچال میمونه بنظرتون موقع عکاسی کیکه خامش آب میشه؟🥺

امیدم به توعه خدا جون❤ کاربری دو نفره✌🏽معلم❤