2777
2789

سینه سمت راستم درد میکنه قبلا قهوه نمیخوردم تو این یه ماهه چند باری خوردم مولتی ویتامینم ۳ هفتس میخورم از این نمیشه؟شب و روز ندارم بخدا

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

معمولا از پایین بود‌ن پروژسترونه دم پریود مخصوصا شدید میشه‌.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی نزدیک پریودم باشه سینه درد میگیرم

منم نزدیک پریودم ولی یه هفتس درد میکنه هیچ وقتم نزدیک پریود درد نداشتم لطفا برام دعا کن❤

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
معمولا از پایین بود‌ن پروژسترونه دم پریود مخصوصا شدید میشه‌.

نزدیک پریودم ولی هیچ وقت درد سینه نداشتم خیلی ترسیدم حس میکنم سمت چپم دست میزنم یه طرفش درد میکنه شایدم از استرس زیاد توهم زدم

منم نزدیک پریودم ولی یه هفتس درد میکنه هیچ وقتم نزدیک پریود درد نداشتم لطفا برام دعا کن❤

چیزی نیس عزیزم نگران نباش برا همه پیش میاد گاهی.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
چیزی نیس عزیزم نگران نباش برا همه پیش میاد گاهی.

خدا کنه شب و روز ندارم الانم دارم گریه میکنم یه پسر ۳ سالخ دارم پاک روحیم و باختم