چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 عنوان علت درد سینه ممکنه بخاطر خوردن قهوه باشه؟ 180 بازدید | 6 پست سینه سمت راستم درد میکنه قبلا قهوه نمیخوردم تو این یه ماهه چند باری خوردم مولتی ویتامینم ۳ هفتس میخورم از این نمیشه؟شب و روز ندارم بخدا یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم 1400/07/08 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4658 معمولا از پایین بودن پروژسترونه دم پریود مخصوصا شدید میشه. از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 من وقتی نزدیک پریودم باشه سینه درد میگیرم منم نزدیک پریودم ولی یه هفتس درد میکنه هیچ وقتم نزدیک پریود درد نداشتم لطفا برام دعا کن❤ یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 معمولا از پایین بودن پروژسترونه دم پریود مخصوصا شدید میشه. نزدیک پریودم ولی هیچ وقت درد سینه نداشتم خیلی ترسیدم حس میکنم سمت چپم دست میزنم یه طرفش درد میکنه شایدم از استرس زیاد توهم زدم یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4658 منم نزدیک پریودم ولی یه هفتس درد میکنه هیچ وقتم نزدیک پریود درد نداشتم لطفا برام دعا کن❤ چیزی نیس عزیزم نگران نباش برا همه پیش میاد گاهی. از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 چیزی نیس عزیزم نگران نباش برا همه پیش میاد گاهی. خدا کنه شب و روز ندارم الانم دارم گریه میکنم یه پسر ۳ سالخ دارم پاک روحیم و باختم یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم