2777
2789

اخه دو سه روز بعد از عروسی خودم، رفتم عروسی یه اشنایی که میگن چله اون عروس روت افتاده . یک ماه بعد از عروسیمم دایی شوهرم فوت کرد که همش میرفتیم سرخاکش و ... که میگن چله مرده هم روت افتاده . پیش کی برم  چله بری کنم ؟کسی پیش دعانویس یا سیدی رفته واسه چله بری که جوابم گرفته باشه؟ شیرازیا جایی رو نمیشناسین که مطمئن باشه واسه چله بری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چله بریدم همون ماه جواب گرفتم البته کارای دیگه هم کردم شایدتاثیراونابوده ولی خیلیارودیدم چله بریدن جواب گرفتن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

مادر شوهرم منم از این حرفا زیاد میزنه، منو برد سره یه سه راه بعد دوتا شصت پاهامو بهم بست با نخ داد نوه اش قیچی زد گفت چله داشتی اینجوری حلش کردم 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

اینا همه خرافات منم ۵سال نشدم مشکلیم نداشتیم مشکلم بارقرص حل میشد اما حامله نشدم 

چند بارم ب گفته اطرافیان رفتم چله بری حیف پول وقت بی فایده اینا همه خرافاته خرااافات

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

نمیدونم اما شنیدم که اگه کسی چله داشت زنی که تازه زایمان کرده باهاش بره حموم و با ابی که اون حموم کرده بریزه رو سرو بدنش جواب میگیره خاله منم۴سال بچه دار نشده بود فک کنم با این روش الان۳تا پسر داره