2777
2789
ببخشید اینو می پرسم شما قبل از بچه دار شدن بدی های شوعرتو ندیده بودی یه شبه که اینجوری نشده 'چرا دوت ...

به این شدت نبود رفته رفته داره بدتر میشه

اون بدبخت میخواست پسرشو درست تربیت کنه که اینجوری نشه

وقتی از اول بهشون بی احترامی میکرد میزد تو دهن پسرش اینطور نمیشد وقتی مثل لاتا میگشت و هی دنبال رفیق و مشروب بود میزد تو دهنش اینطور نمیشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نمک رو زخمت بپاشم ولی چون این مورد رو دیدم خانم همسایه ۶۵ سالشه عروسش یه بچه به دنیا اورد سر هیچ وپوچ طلاق گرفت ورفت یه پسر دو ساله رو ول کرد ورفت 'این بچه با این خانم مسن مونده هم مادر بزرگه گناه داره هم بچه 'واقعا جای خالی مادرش هیچ جوره پر نمیشه 😥

نمیخوام نمک رو زخمت بپاشم ولی چون این مورد رو دیدم خانم همسایه ۶۵ سالشه عروسش یه بچه به دنیا اورد سر ...

عزیزم میگم به این شدت بد نبود که

بیماریش کم کم عود کرد