حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم:مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونکه گفت نه. معلومه که نمی رفت آخه دو ساله من و اونا رابطه نداریم برا همین توقع ندارم تنهایی نره منتها حالا روز غیر تعطیل دو ساعت بره ببینه ولی اینکه ی دونه روز تعطیل ما خونه ایم می گه زن و بچه تو بذار بیا
خانواده شوهر منم همینن😂😂😂من دماغمو عمل کرده بودم زنگ میزد ب شوهرم هیییچ حال و احوالی از من نمیپرسید بعد جالب اینه ک روز سال تحویل من ۵روز بود عمل کرده بودم زنگ زده بود ب شوهرم میگف پاشو خودت تنها بیا اینجا واسه ناهار😐😶
من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿