2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زده شوهرم

457 بازدید | 32 پست

می گه ما داریم میریم با مامان اینا و بقیه خارج شهر ناهار بخوریم توام بیا دلمون تنگ شده حتی نگفت بچه رو بیار آدمم اینقدر بدجنس؟😐

اره 

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت رفت؟😐

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
مهم اینه شوهرت چی جواب داده؟

اونکه گفت نه. معلومه که نمی رفت آخه دو ساله من و اونا رابطه نداریم برا همین توقع ندارم تنهایی نره منتها حالا روز غیر تعطیل دو ساعت بره ببینه ولی اینکه ی دونه روز تعطیل ما خونه ایم می گه زن و بچه تو بذار بیا

واقعا متاسفم برا اینهمه خورده شیشه که دارن

خانواده شوهر منم همینن😂😂😂من دماغمو عمل کرده بودم زنگ میزد ب شوهرم هیییچ حال و احوالی از من نمیپرسید بعد جالب اینه ک روز سال تحویل من ۵روز بود عمل کرده بودم زنگ زده بود ب شوهرم میگف پاشو خودت تنها بیا اینجا واسه ناهار😐😶

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿