2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 32 پست
اونکه گفت نه. معلومه که نمی رفت آخه دو ساله من و اونا رابطه نداریم برا همین توقع ندارم تنهایی نره من ...

بعضیا کلا ذات خرابن کاریش نمیشه کرد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
وا حتما منظورش این بود همتون باهم بیاین مگه میشه به مرد متاهل زنگ بزنن لگن تو فقط بیا😐😐😐😐😐😐😐 ...

نه رابطه نداریم. مم میگم بره میره خونه مامانش میبیندشون ولی اینکه همشون دور هم جمع شن بگه تو هم بیا حتی نگفت بچه رو بیار خود شوهرم گفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد جنس تر از این خواهرشوهر منه😁😁😁 

هنوز تاپیکشو حذف نکردم🙄

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وا حتما منظورش این بود همتون باهم بیاین مگه میشه به مرد متاهل زنگ بزنن لگن تو فقط بیا😐😐😐😐😐😐😐 ...

اره گلم میشع

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
نه رابطه نداریم. مم میگم بره میره خونه مامانش میبیندشون ولی اینکه همشون دور هم جمع شن بگه تو هم بیا ...

مشکلتون چیه باهم؟

شاید دل خوشی از شما ندارن

در کل این کارشون زشته که زنگ بزنن بگن تنها بیا

مشکلتون چیه باهم؟ شاید دل خوشی از شما ندارن در کل این کارشون زشته که زنگ بزنن بگن تنها بیا

کلا منو نادیده می گرفتن اجازه نداشتم مراسم های رسمی مثل عزا عروسی خونه فامیل شوهرم برم دوست نداشتن منو نشون بدن بعد به همه مس گفتن من مشکل روحی دارم اهل رفت و آمد نیستم دیگه منم با خودشونم رابطه مو قطع کردم حتی اقوام نزدیکشون میمردن کاری می کردن من نفهمم نرم برا تسلیت

نه معلومه که نه ولی این حد از بدجنسی واسم قفله

گلم شاید شوهرت بد متوجه شده، در کل بدجنسیه خونواده شوهر از حسادتون نسبت به عروسه، مهم شوهرته بقیه رو حواله کن به تخمدان راستت😑

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
گلم شاید شوهرت بد متوجه شده، در کل بدجنسیه خونواده شوهر از حسادتون نسبت به عروسه، مهم شوهرته بقیه رو ...

نه آخه رابطه نداریم که منو بخوان بگن ولی اقنکه روز تعطیل زنگ زده زن و بچه تو ول کن بیا...

نه آخه رابطه نداریم که منو بخوان بگن ولی اقنکه روز تعطیل زنگ زده زن و بچه تو ول کن بیا...

خودت گفتی دیگه، بدجنسن، شوهرتم جوابشونو داده

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»