2777
2789

سلام عزیزم بیا اولین تاپیکم دعا معجزه از امام علی به سبز نوشته شده عاااالیه و تجربه شده است 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم تاپیکاتون ندیدم ببخشید

الان میزارم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
من رفتم تاپیکاتون ندیدم ببخشید

تو اولین تاپیکم هست نه آخرین تاپیک  

این دعا عالیه یبار هم حاجت میده اگه یبار نشد به مدت 7 شب بخون 1 مرتبه 

دوستان بازم توصیه میکنم این دعا رو بخونید 

اللَّهُمَّ إِنَّکَ حَیٌّ لاَ یَمُوتُ وَ صَادِقٌ لاَ یَکْذِبُ وَ قَاهِرٌ لاَ یُقْهَرُ وَ بَدِیءٌ لاَ یَنْفَدُ وَ قَرِیبٌ لاَ یَبْعُدُ وَ قَادِرٌ لاَ یُضَادُّ وَ غَافِرٌ لاَ یَظْلِمُ وَ صَمَدٌ لاَ یَطْعُمُ وَ قَیُّومٌ لاَ یَنَامُ وَ مُجِیبٌ لاَ یَسْأَمُ وَ جَبَّارٌ لاَ یُعَانُ وَ عَظِیمٌ لاَ یُرَامُ وَ عَالِمٌ لاَ یُعَلَّمُ وَ قَوِیٌّ لاَ یَضْعُفُ وَ حَلِیمٌ لاَ یَجْهَلُ وَ جَلِیلٌ لاَ یُوصَفُ وَ وَفِیٌّ لاَ یُخْلِفُ وَ غَالِبٌ لاَ یُغْلَبُ وَ عَادِلٌ لاَ یَحِیفُ وَ غَنِیٌّ لاَ یَفْتَقِرُ وَ کَبِیرٌ لاَ یُغَادِرُ وَ حَکِیمٌ لاَ یَجُورُ وَ وَکِیلٌ لاَ یَحِیفُ وَ فَرْدٌ لاَ یَسْتَشِیرُ وَ وَهَّابٌ لاَ یَمَلُّ وَ عَزِیزٌ لاَ یُسْتَذَلُّ وَ سَمِیعٌ لاَ یَذْهَلُ وَ جَوَادٌ لاَ یَبْخَلُ وَ حَافِظٌ لاَ یَغْفُلُ وَ قَائِمٌ لاَ یَسْهُو وَ دَائِمٌ لاَ یَفْنَى وَ مُحْتَجِبٌ لاَ یُرَى وَ بَاق لاَ یَبْلَى وَ وَاحِدٌ لاَ یُشْبِهُ وَ مُقْتَدِرٌ لاَ یُنَازَعُ یَا کَرِیمُ الْجَوَادُ الْمُتَکَرِّمُ. یَا ظَاهِرُ یَا قَاهِرُ أَنْتَ الْقَادِرُ الْمُقْتَدِرُ یَا عَزِیزُ الْمُتَعَزِّزُ یَا مَنْ یُنَادَى مِنْ کُلِّ فَجّ عَمِیق بِأَلْسِنَه شَتَّى وَ لُغَات مُخْتَلِفَه وَ حَوَائِجَ مُتَتَابِعَه وَ لاَ یَشْغَلُکَ شَیْءٌ عَنْ شَیْء. أَنْتَ الَّذِی لاَ یُفْنِیکَ الدُّهُورُ و لاَ تُحِیطُ بِکَ الاَْمْکِنَهُ وَ لاَ تَأْخُذُکَ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ یَسِّرْ لِی مَا أَخَافُ عُسْرَهُ وَ فَرِّجْ عَنِّی مَا أَخَافُ کَرْبَهُ وَ سَهِّلْ لِی مَا أَخَافُ حُزُونَتَهُ سُبْحَانَکَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ .

شما سریع جواب گرفتین؟

ععزیزم نوشتم دعا رو  برای حاجتم هم 14 مرتب صلوات 1 مرتبه یس بعد 14 مرتبه صلوات هدیه به حضرت زهرا اینم عالیه

دعای امام علی علیه اسلام 

دوستان بازم توصیه میکنم این دعا رو بخونید 

اللَّهُمَّ إِنَّکَ حَیٌّ لاَ یَمُوتُ وَ صَادِقٌ لاَ یَکْذِبُ وَ قَاهِرٌ لاَ یُقْهَرُ وَ بَدِیءٌ لاَ یَنْفَدُ وَ قَرِیبٌ لاَ یَبْعُدُ وَ قَادِرٌ لاَ یُضَادُّ وَ غَافِرٌ لاَ یَظْلِمُ وَ صَمَدٌ لاَ یَطْعُمُ وَ قَیُّومٌ لاَ یَنَامُ وَ مُجِیبٌ لاَ یَسْأَمُ وَ جَبَّارٌ لاَ یُعَانُ وَ عَظِیمٌ لاَ یُرَامُ وَ عَالِمٌ لاَ یُعَلَّمُ وَ قَوِیٌّ لاَ یَضْعُفُ وَ حَلِیمٌ لاَ یَجْهَلُ وَ جَلِیلٌ لاَ یُوصَفُ وَ وَفِیٌّ لاَ یُخْلِفُ وَ غَالِبٌ لاَ یُغْلَبُ وَ عَادِلٌ لاَ یَحِیفُ وَ غَنِیٌّ لاَ یَفْتَقِرُ وَ کَبِیرٌ لاَ یُغَادِرُ وَ حَکِیمٌ لاَ یَجُورُ وَ وَکِیلٌ لاَ یَحِیفُ وَ فَرْدٌ لاَ یَسْتَشِیرُ وَ وَهَّابٌ لاَ یَمَلُّ وَ عَزِیزٌ لاَ یُسْتَذَلُّ وَ سَمِیعٌ لاَ یَذْهَلُ وَ جَوَادٌ لاَ یَبْخَلُ وَ حَافِظٌ لاَ یَغْفُلُ وَ قَائِمٌ لاَ یَسْهُو وَ دَائِمٌ لاَ یَفْنَى وَ مُحْتَجِبٌ لاَ یُرَى وَ بَاق لاَ یَبْلَى وَ وَاحِدٌ لاَ یُشْبِهُ وَ مُقْتَدِرٌ لاَ یُنَازَعُ یَا کَرِیمُ الْجَوَادُ الْمُتَکَرِّمُ. یَا ظَاهِرُ یَا قَاهِرُ أَنْتَ الْقَادِرُ الْمُقْتَدِرُ یَا عَزِیزُ الْمُتَعَزِّزُ یَا مَنْ یُنَادَى مِنْ کُلِّ فَجّ عَمِیق بِأَلْسِنَه شَتَّى وَ لُغَات مُخْتَلِفَه وَ حَوَائِجَ مُتَتَابِعَه وَ لاَ یَشْغَلُکَ شَیْءٌ عَنْ شَیْء. أَنْتَ الَّذِی لاَ یُفْنِیکَ الدُّهُورُ و لاَ تُحِیطُ بِکَ الاَْمْکِنَهُ وَ لاَ تَأْخُذُکَ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ یَسِّرْ لِی مَا أَخَافُ عُسْرَهُ وَ فَرِّجْ عَنِّی مَا أَخَافُ کَرْبَهُ وَ سَهِّلْ لِی مَا أَخَافُ حُزُونَتَهُ سُبْحَانَکَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ .

من جوابی نگرفتم.منتظر خبر مهمی بودم که نشد‌.

صلاح نبود حتما خدا کریمه عزیزم

سلام عزیزم من از خوندن 133 بار ذکر توسل به حضرت عباس علیه السلام حاجت گرفتم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه‌السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه‌السلام 🌹

انشاءالله که حاجت روا شی🌹

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
تو اولین تاپیکم هست نه آخرین تاپیک   این دعا عالیه یبار هم حاجت میده اگه یبار نشد به مدت 7 ...

سلام عزیزم اون صلوات و یاسین رو من متوجه نشدم بعد از این دعا باید باشه?یا اینکه کلا دوتا متفاوت هستن?

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
سلام عزیزم اون صلوات و یاسین رو من متوجه نشدم بعد از این دعا باید باشه?یا اینکه کلا دوتا متفاوت هستن ...

نه دوتا دعای متفاوت هستن جدا 

[QUOTE=209932312]صلاح نبود حتما خدا کریمه عزیزم[/QUOTEمن در کمال ناباوری ساعت شش و نیم شب به صورت مع ...

واقعا😍😍😍 این برکت این دعا هست همیشه بخونش