2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه بیاید لطفا

67 بازدید | 5 پست

خانما من پریام از زمان اقدام نامرتب شده

این سری از همیشه نامنظم تر یعنی دوماه و ۲۷ روز دقیق .۲۷ شهریور پری شدم تا ۲ مهر که کاملا پاک شدم.حالا دوروزه زیردلم میگیره و درد میکنه میزنه به کمرم پهلوهامم درد گرقته ترشحاتمم کرم رنگ بی بو و خیلی کشدارشده .

بنظرتون علاعم تخمک گذاری هستش؟ینی اقدام داشته باشم؟؟

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
اره احتمالا تو این ماها اقدام زیاد داشتا باش انشالله یکی دوماه دیگه بارداری😊

از روز ۵ پری تا ۱۰ پری رازیانه و سیاهدانه رو بانبات و زعفرون دم کردم بعدش یه استکان عرق رازیانه و یه استکان بومادران خوردم الان سه شبه دیگ نمیخورم ینی از امشب یشب درمیون اقدام داشته باشم؟؟؟احتمالش هست رحممو گرم کردم پریم منظم شه و باردارشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روز ۵ پری تا ۱۰ پری رازیانه و سیاهدانه رو بانبات و زعفرون دم کردم بعدش یه استکان عرق رازیانه و یه ...

پریود اگه جلو بندازی در عرض یکی دوماه باردار میشی سعی کن تو اقدام اینا رو نخوری و پهو و زیر شکمت با روغن سیاه دونه چرب کن اگه رحمت سرده 

پریود اگه جلو بندازی در عرض یکی دوماه باردار میشی سعی کن تو اقدام اینا رو نخوری و پهو و زیر شکمت با ...

اره عزیز فقط همون ۵ شب خوردم

خیلی استرسیم دکترم میگ فقط باید استرسو بزاری کنار هیچ مشکلی نداری اصلا موندم چیکارکنم الکی الکی استرس میاد سراغم

مرسی گلم حتما روغن سیاهدانه میگیرم امشب