2777
2789
عنوان

هی میخوام فکر نکنم بهش ولی

90 بازدید | 15 پست

یهو راجبش اتفاقی حرف زده میشع و  یا یکی درموردش حرف میزنه یا اسمش رو بیرون میشنوم ، یا سرمو برمیگردونم تو خیابون اسمشو میبینم رو فروشگا و..

یعنی چی واقعا  چرا اینجور میشه  ،همه اینا اتفاقیه؟  یعنی اونم تو فکرمه؟

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن باباهمشون میخان حرص دربیارن

ن اتفاقا کسی نمدونه درنوردش ک تو ذهنمه ،

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
همشون؟؟؟؟؟

اشتیا متوجه شد ،  کاملا اتفاقیه و کسی نمیدونس 

اینا همش طبیعیه گلمبهترین کار اینه تمام احساساتت رو بپذیری و باهاش کنار بیایهیچوقت سرکوب نکن خودتو

دیگ رفته اون ،ولی اینجوری داره اتفاق میفته توفکرشم ،و اینجور میشه خییلی عجببه و باحاله اخه یهو اسم طرفو الان کفت درموردش حرف زدن ، کلا تعجب  کردم 

اینا همش طبیعیه گلمبهترین کار اینه تمام احساساتت رو بپذیری و باهاش کنار بیایهیچوقت سرکوب نکن خودتو

داره سرکوب میشه  و نمتونم ب احدی بگم ، فقط خودمو خوش میدونه تموم شد ، ولی عجیبه واقعا ، 

والی همشون ماهن

من نمددنم چی میکید

دیگ رفته اون ،ولی اینجوری داره اتفاق میفته توفکرشم ،و اینجور میشه خییلی عجببه و باحاله اخه یهو اسم ط ...

چی بگم شایدم نشونه باشه

نمیخوام دل خوشت کنم و امید الکی بهت بدم

شایدم بخاطر این باشه ک اون شخص نیست و شما بیشتر توجه میکنی ب اینا

داره سرکوب میشه و نمتونم ب احدی بگم ، فقط خودمو خوش میدونه تموم شد ، ولی عجیبه واقعا ،

بیا اینجا بگو درد ودل کن 

یا لااقل تو تنهایی خودت تمام احساساتت رو بروز بده 

هیچوقت تو خودت نریز همش غم بیشتر میشه تو دلت

چی بگم شایدم نشونه باشهنمیخوام دل خوشت کنم و امید الکی بهت بدمشایدم بخاطر این باشه ک اون شخص نیست و ...

ن من ک بچه نیستم ، ولی خییلی جالبه اصن اونو نمدونن ک من نیشناختم حتی ، درموردش گفتن الان ، منم مثلا نمیشناسم ، تعجب کردم اسمش اورده شد داشتن میگفتن ب کسی دیگ ک فلانی  فلان درموردش حرف زده میشه اتفاقی شنیدم ، 

هر دفعه اسمشو کلا یهویی میشنوم بااینکه اسم خاص و کمی هست علی و محمد نیستش ک زیاد باشه..

جالبه برام

بیا اینجا بگو درد ودل کن یا لااقل تو تنهایی خودت تمام احساساتت رو بروز بده هیچوقت تو خودت نریز همش غ ...

نوشتم گلم درموردش  تایپک هس