شاید از همون اول همیشه خودت رفتی سمتش اونم عادت کرده.
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون میدونه تو منتشو میکشی این کارو میکنه.یه بار برای همیشه خودتو کنترل کن منتشو نکش و نسبت به قهرش بی تفاوت باش ببین چجوری میاد جلو.گفت طلاق بگو من از خدامه برو دادگاه درخواست بده.مهریه مم اماده کن.به خانوادت چرا میگی که غصه بخورن؟زندگی مشترک همینه همه چیو نباید کف دست خانواده ها گذاشت که
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اره اون خیلی مغروره میدونه از بی توجهی بدم میاد با این کار میخاد آزارم بده
اگه به این باور برسه که با بی توجهیش ازار نمیبینی دیگه از این راه برای تحت فشار گذاشتنت استفاده نمیکنه. نقطه ضعف دادی دستش مردا هم که از خداشونه نقطه ضعف بگیرن. چند بار که موقع قهر زدی به بیخیالی و نشون دادی حالت خوبه اونم میفهمه این راهش نیست.
«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست میخوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و بهنظر برسی و فکر کنی، که حقیقیترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخرهش میکنه یا بهش دهنکجی میکنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر دادهن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ