ببین کلا تا یبار سرچ نکنی یا عضو نشی برات نمیاد به هر حال دنبال اینن ببینن چه خبره نه اینکه فکر کنی دنبال صیغه کردنه
درکل تل گرام را بگو حذف کنه محبط بدیه
من سالها تل داشتم یبار تو این کانالها اد نشدم همسرم چند ماه اومده بودمیگفت همش اد میشم یا تبلیغش'میاد اره یبار که عضو بشی مدام تبلیغ بیشتر برات میاد درهر صورت کرم که دارن ولی چقدرمتعهد باشن بستگی به هر شخص داره
دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی چقد گیری اینجوری فک کن خودش سرچ کرده عضو شده بعد پشیمون شده پاک کرده یا اصلا کنجکاو شده رفته دیده بعد پاک کرده. من فقط اینو نمیفهمم کسی ک ازدواج کرد دیگه هیچ کاری هیچ فکری .... نباید کنه چقد بیکاری رفتی بلاکا رو دیدی حالا داری به این فکر میکنی چی شده این بلاک شده . تا حالا خیانت کرده ؟ هر کس هر کاری بخواد بکنه میکنه خودش باید خمیرش خوب باشه چ زن چ مرد.