2777
2789
عنوان

خانما تو تلگرام شوهرم ربات صیغه یاب بلاک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 69 پست
اسی چقد گیری اینجوری فک کن خودش سرچ کرده عضو شده بعد پشیمون شده پاک کرده یا اصلا کنجکاو شده رفته دید ...

حق با توئه ولی خب گاهی ادم مشکوک میشه دیگه. مخصوصا اینکه با خودم گفتم حتما استفاده میکنه و بعدش بلاک میکنه یا چه دلیل داشته تو لیست بلاکی ها کرده 

ولی اره بخدا خدا کنه طرف ادم باشه

باورت میشه دوست خواهرم بعد ۱۵ سال زندگی فهمیده شوهرش ۱۴ ساله زن دوم و بچه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همینو میخواستم بدونم

برای منم گاهی وارد تلگرام میشم میبینم چند تا کانال از این مدلیها اومده برام عضو شدم🤔🤔🤔🤔خودشون میان نگران نباش منم پاک میکنم ...الان خیلی کمتر شده قبلا تند تتد تبلیغات و این گروهها میومد بالا 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
حق با توئه ولی خب گاهی ادم مشکوک میشه دیگه. مخصوصا اینکه با خودم گفتم حتما استفاده میکنه و بعدش بلاک ...

خوب گلم هر کسی هر کاری بخواد میکنه باور کن بخواد کاری کنه از تو نمیترسه میکنه ۹ ساله ازدواج کردم واتساپ تلگرام شوهرم تو لپ تابه منه اینستاشم تو گوشیمه رمز ایمیلشم دارم بخدا اصلا سالی یبار ب نیت چک کردند نگاه کردن و کنجکاوی نمیرم ببینم چ خبره.  اگه روزی بفهمم ببینم خیانت کرده نه سوال میکنم نه فکرم درگیر میکنم نه هیچی از زندگیم پرتش میکنم بیرون ، زنا حس خوبی دارن باور کن چیزی باشه آدم حس میکنه . اسی اینقد خودتو اذیت نکن باور کن یکی رو خیلی گیر بدی کنترل کنی محدود کنی میره کاری ک نباید بکنه میکنه ،

دوستم همسرش پزشکه مرد عاشق پیشه از اون مردایی ک همه آرزو دارن ، به خدا قسم ی زن دیگه و دو تا بچه داره ما دو سه نفر میدونیم ولی نمی تونیم حرفی بزنیم اونم به طور اتفاقی تو آپارتمان خاله یکی دوستامون واسه زن دوم خونه گرفته و رفت وآمد میکنه ۵ نفریم از دوران دبیرستان دوستیمون ادامه داره . همیشه هم داره شوهرشو کنترل میکنه گوشیش ...خودش منشیشو انتخاب کرده محل کارش زنگ میزنه و... شوهرشم با صبوری جواب میده گلم اتاق عملم فدات خودت بیا نظر بده کدوم منشیم باشه سفر کاری میرم دلم میخواد تو هم باشی و...

حق با توئه ولی خب گاهی ادم مشکوک میشه دیگه. مخصوصا اینکه با خودم گفتم حتما استفاده میکنه و بعدش بلاک ...

خیلی نسبت به زندگیتون بی توجه هستید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اه بس کن دیگه این همه آدم واست توضیح دادن باز یکی ی چی گفت شروع کردی آفرین انقدر بگرد بگرد تا ی ...

چقدر بیخیال شوهر خودتونم بود انقدر بیخیال بودید؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چقدر بیخیال شوهر خودتونم بود انقدر بیخیال بودید؟

عزیزم شما احتمالا حتی متاهلم نیستی و انقدر راحت نسخه ی "مشکوکه" میپیچی

نمیدونی این کلمه و هزار داستان پشتش با ی زندگی چیکار میکنه

نمیدونی آدم با دستای خودش میتونه هر نیستی رو تبدیل به ی هست دردناک کنه

و این خیلی خطرناکه

توی زندگی مشترک باید برای هم حریم خصوصی قائل شد

سرک کشیدن فرضا توی سرچای همدیگه عواقب خوبی نداره 

خود مام شده بارها چیزایی یا کانالایی سرچ کنیم (محض کنجکاوی) که سرک کشیدن یکی، تو اونا، از ما تصویر بدی میسازه؛ که نیستیم!

تجسس کردن اشتباه ترین کاره

توی تمام روابط

همه ی باغچه ها کرم دارن

بخوای دنبالش بگردی، پیداش میکنی