2777
2789
عنوان

سحرخیزای خوشگل بیاین بگین چه خاکی بر سرم کنم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم من تا حالا فقط مانتو دوختم اگر مدل آستین پالتو بخوای همون ساده بدوزی بلدم ولی آستین کتی ...

دقیقا استینشم مشکل منه یطوری قسمت سرشونش ایستاده وایمیسته نمیدونم چطوری اونطوری میشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم خوابه همش میرم پیشش باید بشینم خوابیدنشو نگاه کنم 😁😁

کل روزو خوابه؟😂

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

سلام 

توی زمینه خاصی مهارت ندارید که بتونید خودتون توی خونه یا حالا یه محل کار ، کار کنید 

و اینکه اگر مشکلی با خونه ماندن ندارین میتونین کار های در خانه مثل بسته بندی و ..... داشته باشید یا حتی ، پروژه های تایپ بگیرید و اگر بتونید یاد بگیرید برید توی کار اینستاگرام و مثلا یجا ادمین بشین 

یا میتونید اصلا یه مهارت جدید یاد بگیرید 

موفق باشید 

ن چون چن ساله دیگه مدرکمو گرفتم خیلی چیزا یادم رفته 

خیلی ببخشید ی موضوع بی ربط ،قرص ضد بارداری مصرف نکن باید موهای زاید و لکه ی قهوه ای روی صورت میشه

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
خیلی ببخشید ی موضوع بی ربط ،قرص ضد بارداری مصرف نکن باید موهای زاید و لکه ی قهوه ای روی صورت میشه

اره میدونم عوارض داره ولی خب مجبورم چون الان از نظر اقتصادی شرایط بچه دار شدن ندارم، هنوز کلی وسیله های خونه رو نخریدم چه برسه خرج بچه 

...
اره میدونم عوارض داره ولی خب مجبورم چون الان از نظر اقتصادی شرایط بچه دار شدن ندارم، هنوز کلی وسیله ...

خب راه های دگ هم برای جلوگیری،ب بدن خودت آسیب نزن 

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من