2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش یه راهی بدید ماسک لب میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 20 پست
اصلا  ربطی نداره .تو آدمای سالم هیچ خطری نداره . ما قبل از کرونا هم ممکنه بار ها با ق ...

عزیز شوهر من حرف آدمهای کوچه و بازار و گوش میده

از ساعت 7صبح تا 7شب سرکار براش چیزای عجیب و غریب تعریف میکنن

که داره باعث صلب آسایش مون میشه

امشب رفتیم بیرون خرید

ماشین اورژانس 115از کنار ماشین مون تیز رد شد اینقدر الکل زده بود که تمام هوا پر بو الکل شد و از آمبولانس الکل چکه میکرد

همینو شوهرم دید و یه بلبشویی راه انداخت که نگو نزدیک بود

بخاطر اینکه مسیر آمبولانس و نره دور بزنه با سرعت بالا کم مونده بود چپ شه ماشین

برگشتیم خونه هوا سرد همه مون رو انداخت تو حموم خودشم رفت ماشین و بشوره

هرچی گفتم ای بابا تازه از حموم اومده بودیم قرار بود خرید کنیم نکردیم هیچی

فقط میگفت بشور خوب بشورید لباس ها رو بکن تو پلاستیک با ماشین اتوماتیک نشوری ها مریض مون کنی ببر بنداز تو ماشین لباسشویی بنشین داخل سرویس بهداشتی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
عزیز شوهر من حرف آدمهای کوچه و بازار و گوش میده از ساعت 7صبح تا 7شب سرکار براش چیزای عجیب و غریب تع ...

وای چقدر حساس 🤦🏽‍♀️واکسن نزدین ؟کارت سخته خدایی .من اوایل این مدلی بودم .الان دیگ نهایت ی ماسک میزنم و هر از گاهی دستامو الکل میزنم 😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز شوهر من حرف آدمهای کوچه و بازار و گوش میده از ساعت 7صبح تا 7شب سرکار براش چیزای عجیب و غریب تع ...

حالا اینا رو بخون ببین چه میکنه با ما بخدا

من وسواس کرونا ندارم فقط رعایت میکنم ضد عفونی میکنم

نون و همه چی رو

ولی واسه خونه و زندگیم خیلی خیلی زیاد وسواس تمیزی و نظم و انضباط دارم

11سال زندگی با من شوهرم و هم یه وسواس ی کرد

من با دختر دایی مامانم قهر کردم چند سال پیش بهم گفت وسواس ت خیلی خیلی زیاد لطفا برو پیش روانشناس آخه کی پریز برق و لوله های فاضلاب آشپز خونه رو هم تمیز میکنه کی هر هفته یخچال و اجاق گاز و چیزا سنگین جا به جا میکنه زیر شو تمیز کنه

کی با مسواک همه جا رو برس میکشه

دلخور شدم قهر کردم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ماسک لب حالت ژله ای هست.لایه بردار لب هم حالت اسکراب هست. الان دقیقا چی زدی که خودتو ناقص کردی

عکس شو گذاشتم

سرچ کن میاد بخون نوشته

لایه برداری اسکراپ ملایم و ماندگاری چند روز

رطوبت و نرمی و بدون احتیاج به رژلب

رنگ ش فقط سه روز میمونه ولی نرمی و لطافت و رطوبت تا زمانی که حموم بری هست ولی رنگ ش با حموم م نمیره واسه خانمهای که استخر میرن یا رژلب شون هی پاک میشه مجبورن تمدید کنن یا تو مهمونی بخاطر خوردن رنگ رژلب شون پاک و مالیده میشه عالیه

به قول شوهرم واسه نامزد های که هی لب میگیرن عالیه پاک نمیشه و به صورت مرد مالیده نمیشه

@نازنینم_بهاره     تاپیکاشو بخون

خوندم🍂

مرسی تک کردی😅😘

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃