2777
2789

دوستان گلم ماسک لب میزنم هر شب به دو دلیل

نرمی و لایه برداری و اسکراپ کردن ش

مثل صورت و بدن لب هم بالأخره احتیاج به ماسک داره

هر وقت میخوام لایه رو بردارم لبم زخم میشه

چیکار کنم

شوهرم میگه چون لبت نرم و لایه برداری شده اینجوری میشه میگم چه ربطی داره دفعه اول م که گذاشتم محکم کشیدم حواسم نبود عین ماسک لایه برداری محکم کشیدم لبم پاره شد

الانم همینجوری شد بدجور جر خورد چیکار کنم

لب هام اندازه متوسطی داره ولی بیش از حد قلوه ای و برجسته هست انگار هر ثانیه دارم کیلو کیلو ژل تزریق میکنم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چیکار کنم تا صبح جای یه جر خوردنش خوب شه

شوهرم قسم خورده بود نگذاره بزارم اگه دوباره پاره شه

چون رژلب میزنم و بیرون میرم میگه ماسک بزنی کرونا ازش میره

بشدت حساس ع

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ماسک لب حالت ژله ای هست.لایه بردار لب هم حالت اسکراب هست. الان دقیقا چی زدی که خودتو ناقص کردی

ماسک لب زدم

دوستم

لایه بالا راحت برداشته میشه

لایه پایین پاره میکنه

بچه ها الان براتون عکس میزارم

راستی این ماسک لب ها تا چند روز رنگ رو لب میمونه نیازی به رژلب زدن ندارید

بالم لب یا روغن زیتون اینا بزن مرطوب بمونه زود تر خوب بشه  .ولی زخم لب هیچ ربطی به کرونا نداره🤔

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

دوستام عکس گذاشتم

12تا خریدم عید نوروز

رنگ های

هلوی

قرمز

صورتی

گلد صورتی

بالم لب یا روغن زیتون اینا بزن مرطوب بمونه زود تر خوب بشه  .ولی زخم لب هیچ ربطی به کرونا ...

بخاطر قارچ سیاه که گفتن تو دهن میزنه

خیلی خیلی زیاد میترسه

اینا رو از پیشش قایم کردم نندازه

آخه من کرمان خیلی سخت پیدا شون کردم

بالم لب یا روغن زیتون اینا بزن مرطوب بمونه زود تر خوب بشه  .ولی زخم لب هیچ ربطی به کرونا ...

بالم لب زدم

ماسک لب حالت ژله ای هست.لایه بردار لب هم حالت اسکراب هست. الان دقیقا چی زدی که خودتو ناقص کردی

بیا ببین

بخاطر قارچ سیاه که گفتن تو دهن میزنه خیلی خیلی زیاد میترسه اینا رو از پیشش قایم کردم نندازه آخه م ...

اصلا  ربطی نداره .تو آدمای سالم هیچ خطری نداره . ما قبل از کرونا هم ممکنه بار ها با قارچ سیاه برخورد کردیم ولی  چون بدنمون سالم بوده بیمار نشدیم .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
لباتو بده ب من

بیا ببین

لب قلوه ای میخوای چیکار

لبی که هر بار باید توضیح بدی خدا داده

هیچ عمل زیبای برای داشتن شون نکردم

نیستید که عکس بزارم

البته اینم بگم خودمم کم ذوق مرگ نمیشم و لذت نمیبرم

اتفاقا وقتی با شوهرم بار اول آشنا شدم بهم گفت عینک آفتابی تو بردار ببینم صاحب این لب های زیبا کیه

فدای انتخاب شوهر منگل خودم شم که بخاطر لب و تیپ م عاشقم شده

اگه میدونست چه اخلاق تند و چه آدم وسواس تمیزی کار جیغ و

قهر قهر گیرش میاد عمرا منو میگرفت

بیا ببین لب قلوه ای میخوای چیکار لبی که هر بار باید توضیح بدی خدا داده هیچ عمل زیبای برای داشتن ش ...

الان مگه نا رضایتی داره؟؟ عزیزم اینا ک گفتی اخلاقاییه ک من عاشقشونم چقد دوس دارم عکستو ببینم