2777
2789
عنوان

عصر با پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 57 پست
روحش شاید اون مرد رفت چ تاثیری داره کی سنگ بگیره یا چ جوزی باشه

برای برگشتنش نمیتونم کاری کنم اما دلم به این خوش بود برای اخرین کاری که براش میکنم خوب باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بیامرزش خب اگه ننداخته هنوز زنگ برنید بگید 

زنگ زدیم گفتیم ما باهم حرف زدیم قرار شد ما انتخاب کنیم الان این کار یه طرفه شد گفت اره یه طرفه شد گفتیم خب اشتباهه گفت اصلا اشتباهه تو چی میگی اصلا 

تسلیت میگم عزیزدلم واقعا مهم نیست سنگ قبر و این چیزها سعی کن به آحرت شوهرت فکر کنی ببین قرضی دینی چیزی داشته ؟ببین نمازی روزه ای راشته سعی کن اینهارو براش درست کنی و حل کنی وگرنه یه تیکه سنگ اصلا ادزش فکرم نداره به دادش برس دستش از دنیا کدتاس 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
خدا رحمت کنه. روحش شاد. خدا صبرت بده. ولی راجع به تاپیکت. ببین عزیزم خودت بچه داری پس میدونی با ارزش ...

اکثرا با هم در ارتباط نبودن یعنی همش درگیر بود با همه بچهاش این اواخرم به همسرم تهمت دزدی زده بود درصورتیکه بقیه گفتن امکان‌نداره و ایم برای همه مجانی کار کرده و وقتی همسرم بهش زنگ زد که بگه روی چه حساب این‌تهمتو زده بهش گفت نمیخوام دیگه ببینمت و چند روز بعد تو‌ماشین برادرشوهرم بودن که چپ میکنن برادرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میگه بیا اینجا شوهرم یجوری رفت که قبل از امبولانس رسید به شهر دیگه و ۲۰ روز هر روز تا اون شهر میرفت برای کارای ماشین و بیمه بی هیچ چشمداشتی ، نمیشه اسم هرکسی رو پدر مادر گذاشت 

تسلیت میگم عزیزدلم واقعا مهم نیست سنگ قبر و این چیزها سعی کن به آحرت شوهرت فکر کنی ببین قرضی دینی چی ...

خیلی ممنونم بله درسته ولی دل خوش کرده بودیم به اینکه سنگش به سلیقه ی خودمون به زیباترین شکله

والا داغ خیلی سخته شما کاملا حق دارین پدر همسرتون هم خیلی به هم ریختن احتمالا دست خودشون نبوده رفتار ...

نه خوب نبود مگر زمانیکه کارشون گیر بودهمسر من‌میدویید برای کمک میرفت دز صورتیکه بقیه ی بچهاش خودشون روکنار میکشیدن ولی ۴سال قهر ۲ سال اشتی بودن و کم بی احترامی به همسرم نکرد توی پیامای قبلیم‌نوشتم