2777
2789
عنوان

آزمون عملی فنی حرفه ای

2770 بازدید | 9 پست

آزمون کتبی فنی حرفه ای رو دادم قبول شدم. برای عملی باید کجا برم چکار کنم

میشه راهنماییم کنید

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
همون موسسه ای ک دوره گذروندی باید برای عملی ام اسمتو رد کنه

عزیزم. خودم اقدام کردم از طریق آموزشگاه نبوده

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ مشکلی نداری لطفابگو.چ دوره ای دیدی توفنی حرفه ای.چقدشدشهریه ش

دوره icdl یک ملیون. ولی آموزشگاه گفت برای آزمون باید250 تومن بدی که هزینه آزمون خیلی خیلی کمتره تصمیم گرفتم خودم از طریق سایت آزمون بدم که شد30 تومن. حالا واسه آزمون عملی نمیدونم کدوم مرکزشون باید برم

دوره icdl یک ملیون. ولی آموزشگاه گفت برای آزمون باید250 تومن بدی که هزینه آزمون خیلی خیلی کمتره تصمی ...

چ گرون

فک کردم فنی حرفه ای ارزونتره ایحرفاباشه

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
چ گرون فک کردم فنی حرفه ای ارزونتره ایحرفاباشه

من آموزشگاه آزاد بودم آخه. امتحانشو از طریق خود سازمان و با تعرفه دولتی دادم