2777
2789
عنوان

من افسونم(سرگذشت واقعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 73 پست

سلام دوستان ادامه داستان رو نزاشته 

آخراش بودم شب عروسی یاسین وافسون خوابم برد الان اومدم دیدم ترکیده واقعا درد بعضیارو نمیفهمد عقده ای ان دوست ندارین نخونین دیگه اه...

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صفحه 14 بودم میشه بذاریش همینجا

بعد از خبر بارداری افسون چی شد

وقتی خانمها اتاق رو خالی کردن ویاسین اومد تو اتاق پیش افسون

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
بعد از خبر بارداری افسون چی شد وقتی خانمها اتاق رو خالی کردن ویاسین اومد تو اتاق پیش افسون

رابطه احساسی یاسین و افسون تازه شروع میشه یاسین دیگه خیانت نمیکنه عاشق هم میشن داخل شش ماهگی خاله یاسین میمیره لیلی و افسون میان ایران نرگس ونسرین باز زندگیش  بهم میریزن اونم ایران میمونه لیلی هم با نسرین و نرگس میره دبی قصد داشته نسرین را بگیره واسه یاسین افسون عکس و چتای یاسر و نرگسو میزاره گروه خانوادگی یاسین میاد ایران افسونو میبره یاسین افسونو دوست داشته و نسرینو نمیخواد بچه دنیا میاد رابطشون بهتر هم میشه نسرین هر کاری میکنه نمیتونه دل یاسین را ببره اواخر لخت میشه جلوش ولی یاسین هلش میده کافسون مطمئن میشه شوهرش عاشقشه

رابطه احساسی یاسین و افسون تازه شروع میشه یاسین دیگه خیانت نمیکنه عاشق هم میشن داخل شش ماهگی خاله یا ...

خیلی ممنون

وقت گذاشتی تایپ کردی

بچه شون دختره یا پسر

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
رابطه احساسی یاسین و افسون تازه شروع میشه یاسین دیگه خیانت نمیکنه عاشق هم میشن داخل شش ماهگی خاله یا ...

من تا یاسر خوندم خوابم برد

میشی بگی یاسر چی شد ؟

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
عههههههه چرا من اخراش بودم خدا تک تکتون رو بدبخت کنه گزارش زنای بیکار😐😐💔

الهی امین

میدونی از چه پیجی گذاشت؟

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

وای جانااااا دوباره بزار 

@نی_نی_یار_شب     تاپیکو برگردون😭

جانا از کدوم پیج گذاشتی 

بگو برم بخونم

خانما تو اینستا چطور  میتونم پیدا کنم این داستان رو

پیدا کردی به منم بگو

وای جانااااا دوباره بزار  @نی_نی_یار_شب       تاپیکو برگردون😭 جانا از ...

من که گفتم یه مشت بیشعور عقده ای بترکونن دیگه نمیذارم همون دیشب بعد که همشو گذاشتم از گوشیم حذفشون کردم این پیجش درخواست بده برو بخون

من که گفتم یه مشت بیشعور عقده ای بترکونن دیگه نمیذارم همون دیشب بعد که همشو گذاشتم از گوشیم حذفشون ک ...

ممنون 😍

منم میخوام بخونم ولی اینستا ندارم بچه ها خواهش میکنم هرکی میتونه بزاره 🙏

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂