2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین لطفا😭😭😭😭

130 بازدید | 26 پست

من ۶ هفته ام هیچی نمیتونم بخورم ب غذا یا خوراکی نگاه میکنم حالت تهوع میگیرم 

گرسنمه ولی دلم نمیخواد هیچی بخورم 

چیکار کنم😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اندانسترون چاره کاره گلم. هیچ ضرری هم نداره منم دقیقامث توبودم الان 8هفتمه هفته 6باتهوع فراووووو ...

دکتر ب منم داده همین الان خوردم 

مشکلم اینه دوست ندارم هیچی بخورم 

دوروزه کلا ی وعده درست حسابی غذا نخوردم 

خیلی نگرانم 😔

من خودم میوه واینا که میخورم حالم بهتره ازغذاخوردن... غذاهم سعی کن خیلی کم بخوری درحد چندقاشق من این ...

خیلی ممنونم منم خودمو با میوه زنده نگه داشتم 

غذا اصلا نخوردم 

دوروزه

قرص ب۶ با دمیترون اگر بری دکتر بهت بده و روت تاثیرداشته باشه خوبه...

من ک اثر نداشت ،انقدرررر اذیت شدم روزی چندبار تهوع و ویار بوی وحشتناااک.

فقط باید تحمل کنی تا بچه بزرگ بشه.من الان وسطای ماه ۴هستم خیلی بهتر شدم.شاید هر چندروز ۱بار تهوع بگیرم .اوجش هفته ۹😑😑😑

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
دکتر ب منم داده همین الان خوردم  مشکلم اینه دوست ندارم هیچی بخورم  دوروزه کلا ی وعده درس ...

غصه نخورمنم همینجوریم فقط میوه اینامیخورم. غذاهم درحدکم. دکترمیگفت 12هفته به بعد خوب میشه اوضاع.... خداکنه

قرص ب۶ با دمیترون اگر بری دکتر بهت بده و روت تاثیرداشته باشه خوبه... من ک اثر نداشت ،انقدرررر اذیت ...

وای من شب و روز ندارم 

ساعت یک شب حالم بهم میخوره 

صبح ب هم میخوره 

والا دیده بودیم میگن اوایل صبح حالت تهوع میگیره ادم 

بوی غذا هم اذیتم میکنه 😣

وای من شب و روز ندارم  ساعت یک شب حالم بهم میخوره  صبح ب هم میخوره  والا دیده بودی ...

مثل منی.منم شبا خیلی تهوعم بیشتر بود.اگر میوه میتونی بخور چون شکمت پرباشه خیلی بهتره بهت فشارنمیاد موقع تهوع.کاملاا درکت میکنم خیلی سخته خیلییی.فقط باید بگذره من ک دائم سرم داشتم.ان شاالله که ویارت زود تموم شه 

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚