2777
2789

نمیتونم بخونمش کلی هم درس دارم وقتمو گرفته اگه فهمیدین چیه ممنون میشم بگین

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸
عکسی ام که گرفتی تاره مشخص نیس

معلم خودش فرستاده هرچی میپرسیم هم نه جواب میده نه دوباره میفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نیس

پی دی اف سوالات این کتاب رو دانلود کن،برو صفحه مورد نظر و خودت سوال بنویس

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

فیلسوف در اصل وجود و حقیقت جهان ،طبیعت و انسان کاوش میکند و اینها اموری هستند که پایه و اساس علوم دیگر هستند

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
خانوم معلم آیندده معلوم نیست چی نوشته بیخیالش شو تا معلمتون جواب بده برو مطالعه کن..رشتم انسانی بوده ...

ممنونم گلم شما چه مهربونی❤

معلممون جواب داده گفته برین از همکلاسیاتون بپرسین ولی هیچکدوممون نمیتونیم بخونیم 

فیلسوف در اصل وجود و حقیقت جهان ،طبیعت و انسان کاوش میکند و اینها اموری هستند که پایه و اساس علوم دی ...

عزیزم اونی که با مداد پایین تر از همه نوشته رو میگم

سوالش چیه؟؟؟بگو شاید جوابشو بدونم فدات

گلم منم همون روی سوالو نمیتونم بخونم جوابش که دیگه هیچ

سلام عزیزم پستهای قبلی تو خوندم خیلی دوست دارم بتونم بهت کمکی کنی،خودم دانشجوی دانشگاه فرهنگیان ارومیه ام هر کمک و مشاوره تحصیلی بخوای رایگان در خدمت ام تا بتونم برای رسیدن به هدفت کمکی کرده باشم فقط من اینجا خیلی فعالیت ندارم و پیامها رو نمیبینم به این آیدی در تلگرام پیام بده:moshaver_99a

همیشه به خدا توکل کن و سخت تلاش کن مطمئن باش پیروز میشی