چن دقیقه پیش با یه شماره بهم زنگ زدن برنده ۱۰ میلیون کمک هزینه عتبات عالیات شدین منم کدملی و آدرس خونه و اسمو همرو گفتم بعد گفت برو پای عابر بانک بعد به یه آشنا مون گفتم گف کلاهبرداره ولش کردم الان میترسم کد ملی و اسم رو میدونه خطرناک نیس
یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم، با این سایت آشنا شدم اینجا میام که هوام عوض شه ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم
بله خطرناکه...ممکنه با کد ملیت سیم کارت بخره و کلاهبرداری کنه
یا خدا 😐
یه عده باعث شدن زندگیم نابود شه ولی ازشون دورم تا همیشه و محوشون کردم از زندگیم، با این سایت آشنا شدم اینجا میام که هوام عوض شه ،که به دخترم قول دادم خوشبختش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه ۴۵ ت من یارانه هی می خوان حذف کنن بعد میان ده میلیون اسی برو استراحت کن این نمایشا برای جلب اعتماد بود
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
والا من واسه بسته معیشتی باید سیم کارت به نام خودم میبود...یه سیم کارت اینترنتی خریدم...موقع تحویل ه ...
من گرفتم یه بار بعد خونه آشنامون بودم آدرس اونجا رو دادم که بیاره وقتی آورد کارت ملی و شناسنامه همراهم نبود بهم تحویل نداد اصلا گفت یا حضوری با کارت شناسایی تشریف بیارین یا اینکه من تاعصر دارم سیمکارتا رو پخش میکنم اگه شناسنامه یا کارت ملی رو برات آوردن تماس بگیرین میارم خدمتتون
یه چیزی مشابه این قضیه برای دختر خاله همسرم پیش اومد...چند ساله پیش یه آقایی با کدملیش یه سیم کارت میخره...بعد اون آقا از این پیرزن پیرمردایی که میخواستن برن کربلا پول گرفته بود که سفر کربلا به نامتون در اومده...این دخترخاله همسرم هم مازندران بود و اون آقا که اصلا نمیشناختش تو کردستان...بعد از یک سال که این خانوم از همه جا بی خبر بوده از دادگاه براش احضاریه میاد مبنی بر کلاهبرداری که یعنی دخترخاله همسرم که سیم کارت به نامش بوده از افراد مسن کلاهبرداری کرده...اون آقا هم پولا رو برداشت و به چاک زد...بعد از چند سال هنوز پرونده دخترخاله همسرم بازه و با وثیقه آزاده...بعدا متوجه شد که کپی کارت ملیش رو به یه دفتر پیشخوان تقلبی داده بود و اونا سو استفاده کرده بودن😕
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من گرفتم یه بار بعد خونه آشنامون بودم آدرس اونجا رو دادم که بیاره وقتی آورد کارت ملی و شناسنامه همرا ...
نه بابا واسه من تازه من حوصله نداشتم برم پایین...همسرم رفت تحویل گرفت...به هرحال اینجا ایرانه پیش میاد که یه جا مامور وقت نداره یا یادش نیست یا حوصلش نمیکشه...مث خودم...ولی اگه سیم کارتم جای اینکه به دست خودم برسه همینجوری به دست یکی دیگه می افتاد کارم زار بود🥲
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
البته موقعی که اطلاعات رو هم وارد میکنی سال تولد و نام پدر و اینا رو هم وارد میکنی که باید با شماره ...
آره خب راست میگید من اینترنتی سفارش دادم ولی تا چند سال پیش با همین یه کدملی چقدر سو استفاده ها نمیکردن...کافی بود فقط آشنا داشته باشن...نمونش دختر خاله همسرم که قضیشو بالاتر گفتم...الانو دیگه نمیدونم چه جوریه
آره خب راست میگید من اینترنتی سفارش دادم ولی تا چند سال پیش با همین یه کدملی چقدر سو استفاده ها نمیک ...
دقیقا به هر حال نباید اطلاعات دست کسی بدی ولی خب حالا که پیش اومده فک نکنم مشکلی پیش بیاد چندوقت پیش دور افتاده بودن که واسه دانشجو معلما تور پهن میکردن که از طرف فلان بانک برنده شدین دختر دایی من دانشجو معلمه بهش زنگ زده بودن اینم شماره و شماره کارت و حتی رمز اپلیکیشنی که باهاش تراکنش انجام میداد رو هم گرفته بودن موقع رمز کارت تازه قطعش کرده بود همه رو عوص کارت اونقدر ترسیده بود کارتشم سوزوند ولی با اون اطلاعاتم نمیتونست کاری کنه