2777
2789
عنوان

ازش بدم میاد چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 22 پست
نه بابا من بهتر شدم توبشی شوهرمم باعث شده روش به روم باز شه واجازه نده خیلی کار هاروکنم توی عقد ابرو ...

یبار باهام لج کرد خوایتگار ک واسم اومد بالباس تو خونه اومد جلوشون رد شد سلام نکرد باتعجب نگاهش کردن ابروم رفت

من یه بار تازه عقد بودیم همه فامیل جمع بودن بامن لج کرد سر ظرف شستن رفت گریه الکی کردبعد کل خاندان طرف اون بودن منبا گریه باشوهرم اومدم از خونه بیرون اون شب هیچ وقت یادم نمیره

هیچ کس جز خدا عاشقت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا از مجردیش همینه تازه مجردیش بدترم بود

خواهرت عصبیه رفتارش نرمال نیست شاید یه افسردگیه شدید داره اگه دکتر نمیره ازش فاصله بگیر میگن از هر چی وهر کسی که آزارتون میده فاصله بگیرید 

خواهرت عصبیه رفتارش نرمال نیست شاید یه افسردگیه شدید داره اگه دکتر نمیره ازش فاصله بگیر میگن از هر چ ...

خب فاصله میگیرم بدش میاد لج و تیکه و نفرین شروع میشه

موندم چیکار کنم

بیچاره بچش چرا

ازبس ک از مادرش بدی و بدخواهی دیدم ازبس نفرینای بد ک دشمنم بهم نداده این بهم داده بچه هم مهرش نمیره تو دلم دست خودم نیس وگرنه میدونم بچه گناهی نداره باخودم میگم اینم بزرگ بشه مثه مادرش میشه

خواهرت عصبیه رفتارش نرمال نیست شاید یه افسردگیه شدید داره اگه دکتر نمیره ازش فاصله بگیر میگن از هر چ ...

من مجبورم تو مناسبت ها، 

خونه پدری که برای تعطیلات میریم اونم همش اونجاست ببینمش اونو چیکارکنم دوست دارم  فقط یه چیزی بشه نیاد البته مدام اونجاست چیکارکنم نبینمش کلا؟؟