2777
2789
عنوان

چیکار کنم دهانه رحمم باز شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7593 بازدید | 57 پست

طالبی میگن خیلی زور داره و کمکت میکنه.

یه نصحیت کنم گوش بده بعد از زایمانت حتما نوشیدنی آلورا بخور هم شیری زیاد میشه هم به بهبودت کمک میکنه.

انشالله بسلامتی زایمان کنی. بعد عکس نی نی رو بزار منم خبر کن ببینمش 😍😍😍😍😍

طبیعی زایمان میکنی؟

آره انشاالله اگه مشکلی نداشته باشم دکترم گفت هم لگنم عالیه هم رحمم همکاریمم برای معاینه ها خوب بود گفت اگه تو زایمان همکاری کنی بدون بخیه زایمانت میکنم

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا میگن یعنی واقعا تاثیر داره؟

یکی از دوستای من با همین دهانه رحمش باز شد.ولی بدون مشورت دکترت کاری نکن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من ان تی دهانه رحمم ۳۲ بود انومالی عوض اینکه کمتر بشع شدم ۳۶😑😑کیپ میشه بیشتر🤣

اون طول سرویکسه که تو میگی 

آره انشاالله اگه مشکلی نداشته باشم دکترم گفت هم لگنم عالیه هم رحمم همکاریمم برای معاینه ها خوب بود گ ...

ان شالله به سلامتی فازغ بشی عزیزم 😍😙😙❤️

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
اسی جانم من برات ایه الکرسی میخونم به دل خوش بچه ات بغل بگیری لطفا شما بارداری برا من دعا کن بعد۷سال ...

مرسی عزیزم انشاالله خدا دامنتو سبز کنه به زودی یه نی‌نی خوشگل بهت بده

اخی عزیز دلممممم🤩🤩🤩🤩انشالله به سلامتی به دنیا بیاریش تو بغلت بگیریش ولی من اطلاعاتی در این باره ...

مرسی گلم لطف میکنی

وا با اون شکم چطور نزدیکی میکنین 🙁😐😐😐والا مادربزرگم میگف زن باردار از ۷ماه به اونور نباید نزدیکی کنه گناهه بچع بزرگ شده تو شکمش من‌نمیدونم والا راستو دروغشو😪

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
من ان تی دهانه رحمم ۳۲ بود انومالی عوض اینکه کمتر بشع شدم ۳۶😑😑کیپ میشه بیشتر🤣

برو خداتو شکر کن...مال من برعکسشد الان همش خوابیدم...۳۷ بود شد۳۰

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
طالبی میگن خیلی زور داره و کمکت میکنه. یه نصحیت کنم گوش بده بعد از زایمانت حتما نوشیدنی آلورا بخور ...

مرسی گلم از پیشنهاد خوبت حتما یادم میمونه.