2777
2789
عنوان

چیکار کنم دهانه رحمم باز شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7592 بازدید | 57 پست
یکی از دوستای من با همین دهانه رحمش باز شد.ولی بدون مشورت دکترت کاری نکن.

آره شنبه میرم دکتر ازش میپرسم

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره انشاالله اگه مشکلی نداشته باشم دکترم گفت هم لگنم عالیه هم رحمم همکاریمم برای معاینه ها خوب بود گ ...

عزیزم چند وقته پیاده روی رو شروع کردی

ورزش هم انجام میدی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اره همون... فرق دارن باهم؟

آره گلم این که من میگم خود دهانه رحم هست که نزدیک زایمان باز میشه. وقتی ۴ سانت باز شه میرم بستری میشم وقتی ۸ تا ۱۰ سانت شد موقع تولد نوزاده. اون که شما میگی طول سرویکسه که نباید کم باشه توی بارداری چون زایمان زودرس میاره

قربونت برم عشقم شما دعا کن اول بابای نی نی رو بده🙈🙈🙈🙈بعدش نی نی😁

یاد اون یارو افتادم میرفت امام رضا گریه میکرد میگفت یکاری کن قرعه کشی بانک رو ببرم. از بالا ندا میاد تو اول برو تو بانک حساب باز کن بعد بیا دخیل ببند 

وا با اون شکم چطور نزدیکی میکنین 🙁😐😐😐والا مادربزرگم میگف زن باردار از ۷ماه به اونور نباید نزدیکی ...

نه عزیزم جدیدا دکترا میگن از هفته ۳۸ به بعد به زایمان کمک میکنه

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
آره گلم این که من میگم خود دهانه رحم هست که نزدیک زایمان باز میشه. وقتی ۴ سانت باز شه میرم بستری میش ...

اععع واقعا؟؟؟ پس برا من خوبه؟؟؟ من فک میکزدم همین سرویسک انقد میره پایین ک اخر برسه ب همون ده سانت و اینا🤣🤣

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
وا با اون شکم چطور نزدیکی میکنین 🙁😐😐😐والا مادربزرگم میگف زن باردار از ۷ماه به اونور نباید نزدیکی ...

اینا که تفکرات غلط قدیمی هاست. اتفاقا دکترم گفت آب منی دهانه رحم رو نرم میکنه و زایمان رو آسون میکنه. تا قبل ۸ ماهگی باید با جلوگیری باشه چون زایمان زودرس میاره ولی کسایی که بارداری پرخطر یا مشکل دار ندارن میتونن نزدیکی داشته باشن ولی حتما با پوزیشن های مخصوص بارداری

یاد اون یارو افتادم میرفت امام رضا گریه میکرد میگفت یکسری کن قرعه کشی بانک رو ببرم. از بالا ندا میاد ...

همون دیگه منم بع اسی مهربونم گفتم دعا کن خدا من بعد ۷سال سختی به عشقم برسونه  فک کنم اشتباه متوجه شد😍فدای سرش همون که دعا کن برام کافی 😘😘😘😘

قربونت برم عشقم شما دعا کن اول بابای نی نی رو بده🙈🙈🙈🙈بعدش نی نی😁

😂😂😂

عزیزم چند وقته پیاده روی رو شروع کردی ورزش هم انجام میدی؟

از هفته ۳۷ یعنی الان یک هفته‌س. روزی دوتا نیم ساعت بود الان روزی دوتا یک ساعت راه میرم. ورزش هم مرتب میکنم

از هفته ۳۷ یعنی الان یک هفته‌س. روزی دوتا نیم ساعت بود الان روزی دوتا یک ساعت راه میرم. ورزش هم مرتب ...

ممنون گلم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
همون دیگه منم بع اسی مهربونم گفتم دعا کن خدا من بعد ۷سال سختی به عشقم برسونه  فک کنم اشتباه متو ...

انشالله اگه صلاحت هست خدا برات اون شخص رو مقدر کنه. و خوشحال بشی.

اما اگه در صلاحت نیست یه در جدید روت باز بشه 🤲🥰😍

نه عزیزم جدیدا دکترا میگن از هفته ۳۸ به بعد به زایمان کمک میکنه

خب آره دیگه منم همینو میگم. من ۳۸ هفته و ۲روزم الان. میگم قبلش اگه کسی میخواد نزدیکی داشته باشه ایرادی نداره مگر این که دکتر منع کرده باشه. من که تو کل بارداری داشتم ولی با احتیاط