دکترریک مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 346 عنوان ثبت نام دانشگاه فرهنگیان 77 بازدید | 4 پست شماهم براساس حروف الفبا (اون جدولی که تو سابت سنجشه)ثبت نام میکنید؟حضوری هم میرید واسه ثبت نام؟میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید؟ 1400/07/07 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10129 ثبت نام غیر حضوری از دیروز شروع شده عزیزم امروز حتما انجام بده غیر حضوری رو حضوری هم حتما باید بری فقط باید منتظر باشی اطلاعیه بدن واسه زمانش من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
دکترریک مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 346 ثبت نام غیر حضوری از دیروز شروع شده عزیزم امروز حتما انجام بده غیر حضوری رو اخه گفتن بر اساس حروف الفباس..منم شنبه...نمیدونم چیکار کنم
بارلین عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 10129 اخه گفتن بر اساس حروف الفباس..منم شنبه...نمیدونم چیکار کنم نه بر اساس حروف الفبا نیست ، خواهر من دیروز ثبت نام کرد برو کافینت برات انجام میده پرینت ثبت نامت هم ازش بگیر من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
دکترریک مدیر استارتر عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 346 نه بر اساس حروف الفبا نیست ، خواهر من دیروز ثبت نام کرد برو کافینت برات انجام میده پرینت ثبت ... آها مرسی عزیزم