2777
2789
عنوان

بیاین کمک داداشم میخاد خود.شی کنه

141 بازدید | 6 پست

سلام داداشم دانشگاه فنی شهید ماجر با سهمیه قبول شده ولی درسای دیپلم شو پاس نکرده حالا رفته دبیدستتانش گفته باید سال بعد صبر کنی میشه راهنمایی م کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یه کمی قوی باشه 

سر این چیزا زشته یه مرد دم از کشتن بزنه 

از یه نفر که داره کمک بگیرید 

دنیا امروز فردا نیست 

بگو قوی باشه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

اینجوری نیست ‌که بهش گفتن بگو بره آموزش پرورش شرایطش رو بگه دی ماه ازش امتحان میگیرن کل کشور اینجوریه دانشگاه هم ثبت نام کنه اگه شد بعد دانشگاه یه ترم بهش فرصت میدن کتاباش رو پاس کنه و اون ترم رو مرخصی براش میزنن کامل پیگیر  کاراش باشه  درست شد منم لایک کن تا بفهمم چی شد چون چندسال پیش یکی بامن دانشگاه قبول شد همین مشکل رو داشت گفتن این کار هارو انجام بده