2777
2789
عنوان

کیا چند ماه از کروناشون گذشته میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست
کرونام حدود یک ماه و نیمه خوب شده تقریبا  و تستم منفی ولی درد هایی که گفتم نه  تازه بیش ...

نرفتین دکتر از دکتر بپرسین بعضی وقتا میگم نکنه دوباره اومده .شما از خونه میرید بیرون 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرفتین دکتر از دکتر بپرسین بعضی وقتا میگم نکنه دوباره اومده .شما از خونه میرید بیرون  

والا من زیاد نمیرم ولی خب همسرم میره سرکار و میاد

گاهی فکر میکنم دوباره مبتلا شدم

بعد میگم خب مگه سه ماه آنتی بادی ندارم؟!!!

نمیدونم واقعا 

بهرحال فکر نکنم مسئله ی خیلی مهمی باشه

باید دوره درمان کاملا تموم شده

و ناگفته نماند که عوارض داروها هم بسیار زیاده

خصوصا اگه رمدسیویر و فاویپیراویر استفاده کرده باشید

مخصوصا فاوی

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
والا من زیاد نمیرم ولی خب همسرم میره سرکار و میاد گاهی فکر میکنم دوباره مبتلا شدم بعد مبگم خب مگه ...

اره استفاده کردم گلم .نه منظورم از بیرون رفتن این که توان دارید مثلاً برید خرید من اصلا نمی تونم بزنم از خونه بیرون یک بار رفتم شبش از درد بدنی نخوابیدم

اره استفاده کردم گلم .نه منظورم از بیرون رفتن این که توان دارید مثلاً برید خرید من اصلا نمی تونم بزن ...

راستشو بخوای نه عزیزم

واقعا نمیتونم

چون دقیقا شبش از درد مفاصل و بدن درد به سختی میخوابم🤦🏼‍♀️💔

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
راستشو بخوای نه عزیزم واقعا نمیتونم چون دقیقا شبش از درد مفاصل و بدن درد به سختی میخوابم🤦🏼‍♀️💔

وای تو منی یا من توام .چقدر شبیه همیم.انشاللع زودتر خوب شیم .

وای تو منی یا من توام .چقدر شبیه همیم.انشاللع زودتر خوب شیم .

🙈😅❤️❤️🙏🙏

نمیدونم واقعا بودن کسایی مثل ما که خوب شدن یا ما دیگه خوب نمیشیم آخه من حلقه داشتم تو گروه جهادی بود ...

نه گلم‌منم هستم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سلام عزیزم یک ماه شده کرونام اما خیلی بیحالم مخصوصا صب تا عصر .نمی تونم سر پا وایسم شما اینطوری

اره من که شد ۴۰ روز ‌..هنوز خوب نشدم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره من که شد ۴۰ روز ‌..هنوز خوب نشدم

شما هم نمی تونین برین بیرون من حتی نمی تونم برم تا سر کوچه .خسته شدم همش باید دراز بکشم حتی نشسته هم خسته میشم 

شما هم نمی تونین برین بیرون من حتی نمی تونم برم تا سر کوچه .خسته شدم همش باید دراز بکشم حتی نشسته هم ...

اره دقیقا همیطورم بیقه علائمتون رفته؟