2777
2789
عنوان

کیا وضع مالی خوبی ندارن

388 بازدید | 11 پست

درامدتون حدودا چنده و قسط هم میدید آیا؟ 

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما.قسط نداریم خداروشکر  ولی دخل و خرجمون باهم نمیخوره

حدودا چقدره

حقوق بازنشستگی بابام کمترین حده یعنی سابقه بیمه کم داشت 1900 که همش برای قسط و داروهاش میره. 

چه کم! 

بابام رو تاكسي يكي كار ميكنه شهرمونم كوچيكه فقط اينقدر در مياره كه شكممونو سير كنيم اونم با غذاهاي ساده هيچ پس اندازي هم نداريم اگه ماشين خراب بشه كه اوضامون داغون ميشه چون بايد بابام درست كنه 

بابام رو تاكسي يكي كار ميكنه شهرمونم كوچيكه فقط اينقدر در مياره كه شكممونو سير كنيم اونم با غذاهاي س ...

آخی عزیزم 

خب شما مگه نمیرید سرکار