2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
فکر کنم یک مقدار پول میگیرن برای کمک مجدد به خیریه ولی میصرفه باز فردا برات سوال میکنم میگم دقیقا. ا ...

ممنون میشم سوال کنی

و اینکه ببین وسایل چطور میدن  میتونی خودت انتخاب کنی و از دم قسط بدی  محدودیتی چیزی توی انتخاب وسایل ندارن 

اگه ی گشایشی توی کارم بشه ممنونت میشم گلم 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
خانمم درک و فهمش خداروشکر بالاست 

پس شما هم مثل ایشون باشید اون جهازم هدیه بدونید 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری کنید بی شوهر میمونید  راحت تر بگیرید

شوهر چیه ک بگیریم؟

ی عدد پر توقع و بی جنبه ک همون نباشه بهتره

ینی دوتا چشماتو هم فداش کنی بازم نمک نشناسه

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
فعلا داغید چند وقت دیگه مبفهمید 😆

همچین تحفه ای هم نیستا

بیخی 

این عطر را که به تنت میزنی،موسیقی آرامی ست با امضای خاص تو که جعلش محال است...!♡ بودنت معجزه نبود ک با رفتنت فاجعه بشه‌!!
فکر کنم یک مقدار پول میگیرن برای کمک مجدد به خیریه ولی میصرفه باز فردا برات سوال میکنم میگم دقیقا. ا ...

سلام عزیزم پرسیدی برام از دم قسط میتونم وسایلامو بگیرم 

عزیز میتونی برم سرای ایرانی قم خرید کنی  وام کالا بگیر پدرتون بازنشسته تامین اجتماعیه راحت تره ...

یکی از کاربرا لطف کرد گفت برای وام کالا اقدام کردم گلم 

سرا هم خوبه رفته ام ولی باز خواستم ببینم اگه قیمت مناسب تر میتونم پیدا کنم یا کسی میدونه معرفی کنه 

لوازم برقی نمیخوام وگرنه اسنوا حتما وام میگرفتم

جهیزیه طبق قانون اساسی با مرده لطف پدر و مادر همسرتون بوده هرچی دادن

خواهشا پای قانون‌اساسی رو‌باز نکنید که چیز مزخرف زیاد داره! طبق همون قانون عزیز ، نرد هم نیتونه بره ده تا زن صیغه کنه! پس بره؟!!!

زنی که خودش انتظاراتی نداشته نه، اما کسی که خرید طلا و‌… حسابی کرده و‌انتظار خونه خوب و‌متراژ بالا ( نسبت به سطح خودش) از همسرش داشته، خودش هم باید متناسب با اون جهیزیه بیاره

سلام 

عزیزم ی بار گفتید بهم از اون خیریه توی مشهد سوال میکنی برای جهیزیه 

پرسیدی برام؟

نزدیک عروسیمه و هم خودم هم همسرم خیلی خرید های ضروری برای شروع زندگی داریم و پولی نداریم 

لطف میکنی بهم اگه بپرسی یا ی راهنمایی بکنی 

شرایطم یکم سخته و عقد طولانی باعث شده با اینکه خیلی همدیگرو  دوست داریم  چندین بار تا پای طلاق بریم 

اگه این لطفو بکنی ی زندگی رو نجات دادی.

اگه راهنمایی یا توصیه ای هم باز داری ممنونت میشم بگی